Edge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 şifresini falan bilen varsa deneyebilir mi giriş yapılıyor mudiye? Netten tercih yapcam giremiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ben girebiliyorum valla. Bugün aldım şifremi. En son 2006'da ÖSS'ye girmiştim, o zamanki şifremi de hatırlamıyorum ama tüm olasılıkları denedim, tutmadı. Muhtemelen biliyosundur da, hatırlatayım. İnternetten işlem yapabilmen için 2007, 2008 veya 2009 yıllarında sınava girmiş olman gerekli, aksi takdirde bizzat başvuruyosun sınav için. Başvurunca da şifreni veriyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Bu senede girdim zaten sınava çok ilginç..Şifremi kullanamıyorum nalet şey ya tc no ve şifreyi yazıyorum tekrar aynı yere dönüyo sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben girebiliyorum gayet rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Net cafeye falan gidip deniyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ilginç diğer laptoptan giriş yaptı 45 dakikalık araba yolculuğundan kurtardı beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar