ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Penthesilea said: yok ben konustum adamla np euhe mum, para isteseydin 200 km öteden tanıyabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 helal müm. ilkeden önce görmüşsün. sdfsgsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ilke konuştum falan diyor da herhalde konferans odasında adam webcam ile bağlanmıştır bunlara msn den olm biriniz de tutup paticik fln diyin bakalım ne önericekler siteye, uraşmasınlar facebook fln biz daha ucuza hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Yok ilke konferans odasına girebilen şanslı i.nelerdendi. Çünkü kendisi doğuştan şanslı bir i.ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 resmi koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 aquila said: Asteroth said: Bi an konuyu Penth açtı sandım. İlke hava atmasana lan demeye gelmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 DynamicK said: ilke konuştum falan diyor da herhalde konferans odasında adam webcam ile bağlanmıştır bunlara msn denne igrenc ciktiniz lan hepiniz ismail turut gibi terledi adam zaten http://cs.brown.edu/~ilke/ballmer.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 webcam'den screenshot almış bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bariz shop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 1 ay sonra arabistanin KRALI ile konusacam lan. artistik etmeyin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 koskoca abd e gittin bula bula ismail türütü'mü buldun foto çekicek ilkecim? fotoyuda böyle bi heyecanla bi ürkek tavırlarla çekmişsin pek net çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 iphone'la cekiyordur, ondan tirsmistir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Aynen Iphone çekmiştir http://www.techflash.com/seattle/2009/09/ballmer_spots_microsoft_employee_with_iphone_at_company_meeting.html ahaha RULE 1 : HIDE the iPhone from Ballmer at the Microsoft Meeting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar