pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Sonunda 2. madalyamı aldım, saygılar herkese dışarı çıkıyorum. Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 forumu amaç değilde araç olarak kullanın dicem. neyse boşver hayırlı uğurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Böjeek said: forumu amaç değilde araç olarak kullanın dicem. neyse boşver hayırlı uğurlu olsun. "laf sokmak istiyorum neyse sokayim aha soktum pufff vazgectim cikariyorum" olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 4 ü istiyom ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Skroce said: Böjeek said: forumu amaç değilde araç olarak kullanın dicem. neyse boşver hayırlı uğurlu olsun. "laf sokmak istiyorum neyse sokayim aha soktum pufff vazgectim cikariyorum" olmus. terbiyesiz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bu madalyaların sınırı olsaymış keşke, ilk 10 5k post atana verilseymiş mesela 5k madalyası. daha değerli olurdu heralde sdf gerçi hiç bi zaman madalya göremezdim o zaman. çok üzülürdüm. çoooook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 get medal or die trying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 az kaldı 1k geliyor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bari bunu konu dışına kişisele açsaydın da bizimde işimize yarasaydı. bencil üye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 lol bu mesajı sırf kendi mesajlarımı aramaya üşendiğim için atıyorum. kaç post kaldı merak ettim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 7 senede 1K mesaj anca yaptim, olmeden 2. madalyayi gorurmuyum bilemem. Aslinda Notwist'ligi babadan ogula gecirip butun madalyalari toplamak lazim uzun vadede. Kizil maske gibin, kimse de anlamaz, ama "lan bu herif 100 senedir forumda yazio hala 3. madalyayi alamamis mal ehuehe" derlerse bozulur muhtemelen benim torun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 böjeek banla kendini artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 http://static.ideefixe.com/images/188/188505_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar