Volfied Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Yoo, tüm chargeupları full doldurabilirsin, 8 saniye içinde vurabilirsen (cow level ideal yerdir) 3 tiger 3 cobra 3 phoenix 3 fire 3 cold 3 lightning yapabilirsiniz (ki hızlı olmanız ve iyi bi attack rating e sahip olmanız şart :)) ben baal ı 3 tiger 3 phoenix 3 cobra ile kesiyorum...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 eft .:) bide pvpde su chargeları doldurabilsek adam gibi..[hline]Join Today Get 2 Free Human Slaves! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 6 charge dan fazlasını gözüm algılayamıyor zaten lvl 99 assassin yaptım editörle onda denemiştim oluodu :)[hline]Kings Of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 eyvallah ben de öğrenmiş oldum.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar