Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 suvras said: bu durumda yedeklemek, hatunlar maymun gibidir bi dalı tutmadan diğerini bırakmaz tipi sözler esasında evrimsel süreçte genetik devamlılık için faydalı olarak düşünülebilir sanırım. en azından teoride. o zaman neden hatunlar? neden erkekler değil? burda durum daha çok alışkanlıklar için geçerli gibi görünüyor. tabii bu işin fiziksel boyutu. eğer ki psikolojik olarak değerlendireceksek, o zaman ruhsal olarak beslendiğimiz şeyin (kişinin) de bizde alışkanlık yapmış olması gerekiyor. "hatunlar daha çabuk alışıyor. erkekler daha zor alışıyor" mu demeliyiz sana göre? belki de öyledir. zihnin erkek ve kadında farklı işlediği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 e kendi kendinin cevabını vermişsin, hatunların yapıları yalnız kalmayı daha az kaldırıyor gibi ama tabi bu durum erkekler için de pek çok kez geçerli olabiliyor yedekleme aldatma vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 house 6x04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben sadece sordum, düşünmek için. bu kadar net bir çıkarımda bulunup da, iddialı bir genelleme yapmam zira. hatunlar daha duygusaldır, hatunlar daha çabuk alışır, hatunlar daha detaylı düşünür, hatunlar şöyledir, böyledir.. bu çıkarımlar beni hasta ediyor aslına bakarsan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hatunlar daha sığdır o yüzden bu sendrom ancak bir erkekte var olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 benim yaptığım çıkarım "hatunların memeleri var" idi eskiden.. obezlik artınca erkeklerin de memeleri çıktı. onnçün şişko görünce "yürügitlangay!" diyip kafasına patlatıyorum şaplağı sonra koşarak uzaklaşıyorum.. bu şişkolar çok hantal oldukları için koşamıyorlar da.. koşmaya çalışırken terleyip ölüyorlar birden. diyeceğim o ki, şişkolar şişkodur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 soyut resim gibi adam bu dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar