kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fistan said: kermit said: 100 lira olan şeyi pahalı diye şikayet niye ediyosunuz iyide pahalıysa salak değilsindir almazsın zaten aaaa adamda salak değilse benim teklifime hayır diyebilir adam gibi. şikayet etmesine gerek yok. troll diyolar yapmayın etmeyin bazı yerlerde insiyatifli davranıyomda bu konuda çok şikayet geldi bak o yüzden uyarıyom canınızı yerim yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 10 lira + 1 malbuş alayım bu topici sil tamam lan tamam yapmayız bi daha. beyler sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 fede said: http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif lan o zaman sdlkf aa cok komik bi gif nerden buldun? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 OOOOOO ANLAYALIMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 E olm ben malı 20 tl + bi malbuşa satıyosam ne olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 malbus diyen diliniz kopsun ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Asteroth said: E olm ben malı 20 tl + bi malbuşa satıyosam ne olcak? yok kardeşim benim bölümde sigara yasağı var ajsdas malbuş 5.5 liraysa 25.5 liraya satıyom dersin olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 malbuş ibne marllboro'su gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kermit kızdırılmaya gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 kermit bey kac gundur ulasamiyorum bolumun devir teslimi ve hisseleirnzidin %51 inin tarafimiza devredilmesi isini konusuyorduk, is etigine yakismiyor teklifimi yineliyorum, bolumun %51 i icin 3000g + bir karton malbus birde takoz gameboy veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Birde cicoz şekerlerini vermelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 sendemi brutus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Viktor said: kermit bey kac gundur ulasamiyorum bolumun devir teslimi ve hisseleirnzidin %51 inin tarafimiza devredilmesi isini konusuyorduk, is etigine yakismiyor teklifimi yineliyorum, bolumun %51 i icin 3000g + bir karton malbus birde takoz gameboy veriyorum cesedimi çiğnemeniz gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Ağır karar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 fede said: http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif lan o zaman sdlkf ahuah. bu gif in bu kadar yakıştığı bir yer daha görmemiştim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 anasi babasi olsun ne demek ya terbiyesizlikten baska bisey degil ciddiye alabilen insanlar olabilir ailesini kaybeden insanlar olabilir forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ciddiye alan yazmasın o zaman işte korkutucu bi tehdit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 hayat böyle bisey iste, ayrica su icerken yilan bile dokunmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 neyse adam olan anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 ama "kargo senden üstüne şu kadar para isterim" :( ben çok seviyorum ki bunu neden bunu da kaldırıyorsun :( sigara yasak anladık da canın sağolsun :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Verilen mal geri alinmaz kuralida olsun kargodan geri cevirme olaylari kapansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 dumansız hava sahası burayadamı sıçradı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 bi biskrem versem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ne güzel gidiyordu espriler ya :) sağlk olsun ben zaten okuyucuydum.. Gülüyordum bol bol.. pazar alanı değil kahkaha.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar