kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bundan sonra bu bölümde 10 lira + malbuş 20 lira + uzun samsun kargoyla gönder üstüne parada isterim gibi mesaj atanın anası babası ölsün ceza verdirtirim. yeter lan bu ne her topice atıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 büyüksün reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Sam van ban him. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bu kararına saygıyla eğiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 saçma bi karar. pazarlık sünnettir kermit. 20+ 1 malbuşta güzel bir teklif olabilir. kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Attigim mesajlara dikkat ettim de, fedeyle nerdeyse ayni anda mesaj atiyoruz cogu zaman. Bu bi isaret mi yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 pazarlık sünnette 100 liralık mala gelipte 20 lira + malbuş demenin neresi sünnet arkadaşım harama girer o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 nakamura kızmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 alla alla sanane olm. belki adamın pazarlık anlayışı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 adama göre 100 liralık mal bana göre 20 liralık olabilir. üstüne bir malbuş yani. haksızsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kullanıcı şikayet ediyosa ne demek banane kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 20+malbuşa satabileceğim bişeyler bulup topic açmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 arkadaşım şikayet geliyosa bu uyarıyı yapıyorum germeyin beni malbuş yok bölümümde sigara yasağı var sigara yasak burda. cezası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 100 lira çekilen bişeye pahalı diye biz şikayet etsek tınlamazsın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Arma said: 20+malbuşa satabileceğim bişeyler bulup topic açmalıyım. benim bölümümde sigarayı yasakladım denemesi bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 lan kullanıcı niye şikayet ediyo olm. ahahaha vermiyorum diyemiyo mu kullanıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 20 lira+ciklet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 100 lira olan şeyi pahalı diye şikayet niye ediyosunuz iyide pahalıysa salak değilsindir almazsın zaten aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 20 lira + 1 kasa bira bu nasıl ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 fede said: lan kullanıcı niye şikayet ediyo olm. ahahaha vermiyorum diyemiyo mu kullanıcı TROLLÜYOSUNUZ İŞTE ANLAMIYONMU GERME OLM BENİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ya bırak olm sen modluğu. yapamıyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Fistan said: 20 lira + 1 kasa bira bu nasıl ? :D kullanıcıyla anlaşırsanız ne güzel hahaha 1 kasa bira iyi para yapar 24 taneden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kermit said: 100 lira olan şeyi pahalı diye şikayet niye ediyosunuz iyide pahalıysa salak değilsindir almazsın zaten aaaa adamda salak değilse benim teklifime hayır diyebilir adam gibi. şikayet etmesine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 fede said: nakamura kızmısın yok, bildigin kil yumagiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 http://img42.imageshack.us/img42/6157/yrgit.gif lan o zaman sdlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar