Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Şimdi port açarken alacağımız ip adresi varsayılan ağ geçidinin son hanesinin değişmişi değil miydi? açmak istediğimiz port'u aldığımız ip'ye ynlendirmiyor muyduk? ya da airties rt205TT kullanan varsa port ayarlarını bir ssle gösterebilir mi? dün açık olan port bugün kapalı anlamadım neyi yanlış yaptığımı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 düzelmiş kendi kendine okdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 CthuLhu said: Şimdi port açarken alacağımız ip adresi varsayılan ağ geçidinin son hanesinin değişmişi değil miydi? açmak istediğimiz port'u aldığımız ip'ye ynlendirmiyor muyduk? ya da airties rt205TT kullanan varsa port ayarlarını bir ssle gösterebilir mi? dün açık olan port bugün kapalı anlamadım neyi yanlış yaptığımı da hocam selamlar, rt 205 var bende de. post eski biliyorum ama, hala aynı modemi kullanıyor olma şansın var mı ? çünkü "7777" portunu açmaya çalışıyorum olmuyor her guide ı okudum nette. olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 aynı modemi kullanmıyorum öğrenci evimde vardı o da kapat aç modemi düzeliyordu tüm port sıkıntıları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 CthuLhu said: düzelmiş kendi kendine okdir. cok yetosun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Üstün airties teknolojisi, yapacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 airties'la tanismistim ben turkiye'deyken. bir projelerini yapacaktik, sonra birseyler olduydu olmadiydi.. hey gidi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 adamin gencligi geldi aklina sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar