Leila Kanz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Selam, Bir yanlis anlamadan dolayi arkadaslarimdan biri iki kere aion accountu almis, bende icinden birini satiyorum, activate edilmemis durumda. Fiyati 45euroya (normal fiyatindan 5 euro dusuk) dusurebilirim almak isteyen varsa, sadece paypal kabul edebiliyorum yurt disinda oldugum icin. Herkeze iyi oyunlar. (cd keyi aldiktan sonra oyunu indirmelisiniz, cd key 1aylik bedava oyun suresinide iceriyor dogal olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 benim bölüme taşıyında komisyonumu alayım. yanlış bölüm yanlışşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 5euronun ne komisyonu gökalp ya asdf %10 alsan 50cent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 5 euro değil ki 5 euro düşürürüm demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yazimi duzelttim arkadaslar, oyunu 49.99 euroya aldim ve 45euroya satiyorum. Paypalin artik yeni sistemi var uye degilseniz bile kredi kartinizi girip odeyebliyorsunuz. Tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcay26 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 iide 50 euroya sen almıssın turkiyede oyun 80 tlye düştü 50 euro 110 tl yapar 45 diosun oda hadi 100 olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burcay26 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 uygun bir fiyata satmak istersen ben alırım ama gercekten uygun fiyata su anda 30a 40a 50ye satanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Kafandaki uygunluk ölçüsü nedir meraktan soruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar