fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 son bi konuşma derken? kız yurtdışındaydı, sen bekliyodun, ayrıldınız mı? bekledin o kadar hani. aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 geleli ay oldu lan manyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ha iyi bari. ay aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 eet. bekledim o kadar, geldi ve 1 ay sonra hislerinden emin olmadigini soyledi. Bir sure gorusmeyelim dedik, ama olmayacak boyle, c.tesi ya devam ediyoruz ya da seni hayatimdan siliyorum bebeque diyecem. hayirlisi. tavsiyem arkadas ta icini bosaltsin kiza. iyi geliyor. bu arada. c.tesi gunu tamamen ayrilma ihtimalim 95%lerde, Kizlar dikkat edin, azmo piyasaya geri dondu. sadfhga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 fedelatte said: bekledin o kadar hani. aahahah said: aahahah said: aahah said: ah bu ne? AZMOYLA DALGA MI GECIYOSUN SEN ? al sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 yalnız bir ayadan uzun sürebilir mesela 4 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ne yapsam ki gecmesi icin bu acinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 istanbula gelseydin bu haftasonu baya kral olurdu ama kaybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 bana hiçbirşey iyi gelmedi. düşün buzlu badem bile soktum ama banamısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 elaidi said: istanbula gelseydin bu haftasonu baya kral olurdu ama kaybettin. abi c.tesi gunu konusacam kizla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Azmodai said: bu arada. c.tesi gunu tamamen ayrilma ihtimalim 95%lerde, Kizlar dikkat edin, azmo piyasaya geri dondu. sadfhga. daaayi. Bisiklet de iyi spor, bin biraz. iyi gelir hava degisimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 off evet ya. bi bisiklete binsem bu ara... ne var ne yok bosaltir rahatlarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 fap fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ben fap fap diyorum adam gidona oturacam diyo kızın neden ayrıldığı belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 abi uzun suredir fap fap zaten. artik fap fap degil de fak fak lazim. ifyaknowhwaddimean. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 wingmanin yoksa olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 o gun barda dans eden etekli olsaydi mesela simdi fede. sen gidip HAAAAAAAAAAAVE you met emir yapar miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 ne kadar iğrençsiniz lan gerçi ortamda emir var seviye -1500 lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 olm hahahahahaha o etekliye bakışınızı hala unutamam ya 3 kişi yanyana tek bi noktaya kitlenmiş HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Azmodai said: o gun barda dans eden etekli olsaydi mesela simdi fede. sen gidip HAAAAAAAAAAAVE you met emir yapar miydin? yapmazdım yapamazdım. eğer yapsaydım öldürürdün sen o kızı bütün insalık görmeli o kızı, içim elvermez öyle bişeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 3? 9 demek istedin herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 adam dürüst en azindan. aranizda var mi söyle bickin delikanli, FAPFAP BEN HEP FAPFAP ALAYINA FAP FAP diyebilcek ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 demiyomuyuz? arat benim nickimi, fapfapın varyasyonlarıyla. en az 300 posta çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 300 posta? sag kolda bi guclenme seziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 aklıma gay geldi benim yanıma oturuyodu nerdeyse of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar