Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ahahaha hep erkekler açıyo dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tı , kızlar duygusal . böyle genele başlık açmayıp acısını çeker paşa paşa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 evet luzırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aslında kızlar genelde daha sulu göz olurlar. önüne gelene anlatırlar. terk edildim filan diye. belkide bu ara hep kızlar terk ediyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 oha şimdi yanımdan meme geçti onun için boşver bu kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 @Bella : hoşt karakterli bi hareket o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sana hoşt be düzgün konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 darwine inaniyorum. kizlar evrim gecirdi. gezmiyorlar artik salya sümük öyle erkek avliyorlar yemin ederim evlenecek adam buluncada takiyorlar yüzügü. eger yok evlenmem ayagina yatarsa com pis tekme atip sicana ceviriyor seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 aşık olduğun birisiyle zaten evlendiğinde mutlu olursun aşıksın lan salakmısınız siz görücü usülü yada zorla evlenmek nedir ? siz aranızda dersinizki evlenelim biz. tamam güzel karar ama işte böyle kalkıpta 2.5 sene sonra ayrılırsan ne anladım o işten. verdiğin sözler şu bu yalan oluyo sonunda. ha şuda var. 2.5 sene çıkıpta karşındaki insandan soğuma olayıda var. senden dolayı yada karşındakinden dolayı bi soğuma. işte ona engel olabilecek 2 kişi var. içinizdeki aşkı devam ettirebiliyosanız ve karşıdakinide kendinize daha çok bağlayabiliyosanız işte o güzel olur. aşk evliliği güzeldir anlıycanız evlilik oyuncakta değil. sevgiliyken trip atıp küsme olaylarına gelmez. daha çok yıpranır o zaman o evlilik. aşık olun güzel bişi. aşık olduğunuz kişiyle evlenin. engel varsada önünüzde alın kaçırın kızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kendimden utandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bi kere bi insanın başka bi insanı sevmesi çok salakça bişey lan zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kendi kendine yetemeyenler sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 fatih bi şarkıyla gününü mahvederim adam ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 fede said: kendi kendine yetemeyenler sever mastürbasyon yapmak yetiyo mu sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 işyerindeki pcde media özellikleri sıfır olduğu için sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 telefonda dinletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 fede said: işyerindeki pcde media özellikleri sıfır olduğu için sorun yok pkei olsa ne yapacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Dua et yine seninki iyi. Benim gibi olsan daha feci. sfgsd Hatun ayrılalım dedi, hala arayıp mesaj atıp durur. Sevgilimken bu kadar ilgilenmiyordu bea. Geçen de başka biri ile beraberim dedim, iyice abarttı. Bak böylesi daha kötü. Hem ayrılmak isteyip ayrılıncada peşini bırakmayan manyak bir eski sevgilin yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 flame seninle aynı durumdayız. üstüne üstlük benimkinin yeni sevgilisi bile var. ne boktan iş çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Sevgilim var de, yoksada yoktan varet. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abluka altına alınmaktan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ağzını burnunu kırarsın bi şey derse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 kızlar gelip başlık açmıo çünkü başkasını bulmadan elindekini bırakmıolar.hatta maymunla kızlar arasındaki benzerlik espirisi bile var.bi de burası türkiye yemeyin bizi hiç kız arkadaşını terkeden adam gördünüz mü ehe kız neyaparsa yapasın terketmezler.öldürebilirler,aldatabilirler ama sakız gibi de yapışıyorlar. senelerce unutamayanlar sokaklarda her gördüünü çevirip neden nedeannn diyenler ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar