Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilim benden ayrıldı.

Hagii

Öne çıkan mesajlar

aşık olduğun birisiyle zaten evlendiğinde mutlu olursun
aşıksın lan salakmısınız siz
görücü usülü yada zorla evlenmek nedir ?
siz aranızda dersinizki evlenelim biz. tamam güzel karar ama işte böyle kalkıpta 2.5 sene sonra ayrılırsan ne anladım o işten.
verdiğin sözler şu bu yalan oluyo sonunda.
ha şuda var. 2.5 sene çıkıpta karşındaki insandan soğuma olayıda var. senden dolayı yada karşındakinden dolayı bi soğuma. işte ona engel olabilecek 2 kişi var. içinizdeki aşkı devam ettirebiliyosanız ve karşıdakinide kendinize daha çok bağlayabiliyosanız işte o güzel olur.
aşk evliliği güzeldir anlıycanız
evlilik oyuncakta değil. sevgiliyken trip atıp küsme olaylarına gelmez. daha çok yıpranır o zaman o evlilik.
aşık olun güzel bişi. aşık olduğunuz kişiyle evlenin.
engel varsada önünüzde alın kaçırın kızı.
Sosyal ağlarda paylaş

Dua et yine seninki iyi.
Benim gibi olsan daha feci. sfgsd

Hatun ayrılalım dedi, hala arayıp mesaj atıp durur. Sevgilimken bu kadar ilgilenmiyordu bea. Geçen de başka biri ile beraberim dedim, iyice abarttı. Bak böylesi daha kötü. Hem ayrılmak isteyip ayrılıncada peşini bırakmayan manyak bir eski sevgilin yok. :D
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar gelip başlık açmıo çünkü başkasını bulmadan elindekini bırakmıolar.hatta maymunla kızlar arasındaki benzerlik espirisi bile var.bi de burası türkiye yemeyin bizi hiç kız arkadaşını terkeden adam gördünüz mü ehe kız neyaparsa yapasın terketmezler.öldürebilirler,aldatabilirler ama sakız gibi de yapışıyorlar. senelerce unutamayanlar sokaklarda her gördüünü çevirip neden nedeannn diyenler ohoo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...