Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilim benden ayrıldı.

Hagii

Öne çıkan mesajlar

Dartanian said:

Bu postlara troll gözüyle bakma şimdi moralin bozuk diye hay bunlara da diye bakıyosun ama aslında hepsi seni neşelendirmeye çalışıyo hayatın bi kız için canını sıkmıcak kadar güzel olduğunu anlatmaya çalışıyo.

vah yavrum aşk acısı çekmişte büyümüş olgunlaşmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

Dartanian said:

Bu postlara troll gözüyle bakma şimdi moralin bozuk diye hay bunlara da diye bakıyosun ama aslında hepsi seni neşelendirmeye çalışıyo hayatın bi kız için canını sıkmıcak kadar güzel olduğunu anlatmaya çalışıyo.

vah yavrum aşk acısı çekmişte büyümüş olgunlaşmış.

^^ :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi 2.5 sene ya ? nasıl samimiyetiniz var gerçekten merak ediyorum. ne kadar basit yani ayrılalım diyip ayrılabilmek. hiç birşey yaşamadınız mı ? 2.5 gün değil abi sene aha çok garip.
bizimki kalkıp ayrılalım dicek... samimi söylüyorum dayak yer oturur hatta ben söylesem ben de dayak yer otururum böyle bir ilişkim var.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle hemen 2.5 sene abi OOoOoOo ayaklarına girmeyin.
insanlar evlenip boşanıyolar. yıllarını verdiği insanı tanıyamıyo yeri geliyo.
uzaktan öyle atıp tutması çok kolay. ama zaman insanları değiştirdiği gibi olaylara bakış açısını da değiştiriyo.
hemen samimiyetsizliğe filan getirmeyin olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

@ Böjeek

peki haklısın ama ortada çok önemli bir sebep bile yok. insanlar evlenip boşanırlar ama ciddi sebepler olur da bu nedir yani arkadaşına benim hakkımda birşeyler söylemişsin bık bık. hiç üzülme abi oluruna bırak.
hah baktın olmuyor çek karşına konuş. şansını dene bir defa baktın hala aynı zihniyet gideri ver koca adamsın çocuk olsan tamam dicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...