abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Fistan said: çıkar masaya vur buna konuş de fikstüre bak hayat devam ediyor . . bu konuya atılcak tüm postları yazdım. hadi dagılın. AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 AHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 AHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bu postlara troll gözüyle bakma şimdi moralin bozuk diye hay bunlara da diye bakıyosun ama aslında hepsi seni neşelendirmeye çalışıyo hayatın bi kız için canını sıkmıcak kadar güzel olduğunu anlatmaya çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Fistan said: sana kız mı yok be hagi ehaea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 2.5 Senede eğer güvenini sarsıcak bişey yapmadıysan ve kız hala sana inanmıyorsa arkdaşların da dediği gibi başka biri var muhtemelen. Gerçek sebebi söyliyecek yüzü olsa söylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 memeleri olan disi varlik = seytan Ne oldu baristiniz mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Dartanian said: Bu postlara troll gözüyle bakma şimdi moralin bozuk diye hay bunlara da diye bakıyosun ama aslında hepsi seni neşelendirmeye çalışıyo hayatın bi kız için canını sıkmıcak kadar güzel olduğunu anlatmaya çalışıyo. vah yavrum aşk acısı çekmişte büyümüş olgunlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 E benden ayrılacak hali yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 geçmiş olsun. fistana ek olarak 4S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Böjeek said: Dartanian said: Bu postlara troll gözüyle bakma şimdi moralin bozuk diye hay bunlara da diye bakıyosun ama aslında hepsi seni neşelendirmeye çalışıyo hayatın bi kız için canını sıkmıcak kadar güzel olduğunu anlatmaya çalışıyo. vah yavrum aşk acısı çekmişte büyümüş olgunlaşmış. ^^ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sacma gelebilir ama kizin burcuna bak o burc daki kadinlar neden ayrilir vs vs astrolojiye inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi 2.5 sene ya ? nasıl samimiyetiniz var gerçekten merak ediyorum. ne kadar basit yani ayrılalım diyip ayrılabilmek. hiç birşey yaşamadınız mı ? 2.5 gün değil abi sene aha çok garip. bizimki kalkıp ayrılalım dicek... samimi söylüyorum dayak yer oturur hatta ben söylesem ben de dayak yer otururum böyle bir ilişkim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 öyle hemen 2.5 sene abi OOoOoOo ayaklarına girmeyin. insanlar evlenip boşanıyolar. yıllarını verdiği insanı tanıyamıyo yeri geliyo. uzaktan öyle atıp tutması çok kolay. ama zaman insanları değiştirdiği gibi olaylara bakış açısını da değiştiriyo. hemen samimiyetsizliğe filan getirmeyin olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 düzelir düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 @ Böjeek peki haklısın ama ortada çok önemli bir sebep bile yok. insanlar evlenip boşanırlar ama ciddi sebepler olur da bu nedir yani arkadaşına benim hakkımda birşeyler söylemişsin bık bık. hiç üzülme abi oluruna bırak. hah baktın olmuyor çek karşına konuş. şansını dene bir defa baktın hala aynı zihniyet gideri ver koca adamsın çocuk olsan tamam dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 valla 2.5 sene iyi bir süre bojeek, ne için evlenip boşandığı belli olmayan zibillen insan var şimdi onların evlilikleri dahi samimi olmuyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 niye bazen sudan sebepler bile bir ilişkinin bitmesine neden olabiliyo. yani bu şu kadar yıl oldu tanıyamadın mı filana getirmeyin. cidden istersen 10 seneni ver tanıyamadın mı bi insanı tanıyamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 boşver zaten evlenmek çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 elizabeth ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 elizabethle de sınırlamıyorum kendimi elanor var eloise var ellen var var oğlu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 kızı pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 abi gayet normal yani. ben de 24 saat spam yapsam buralarda bana da çok saçma gelirdi evlilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 üzdün beni delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 zaten bizde fedeye troll spam seven bi kız bulcaz. bütün gün takılcaklar öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar