Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Lazım bana. PC'yi sadece güvenli modda çalıştırabiliyorum şu anda, hardware testleri yaparken zaman geçirecek bir şey lazım. Master of Orion tadında oyun istiyorum vakit geçirtecek, 4-5 saat sürüyor her test en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 titus supaplex (delirtir bu) 4d stunts driving (parkur yapabiliyon kendin) bu saydıklarım 10x10 piksellik falan dos oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 DAVE ve DAVE - 2 vardı manyak oyunlardı bunlar paso bunları oynardım.DAVE-2'nin başında gizli yer olması lazım.O mlikaneye daldığı DAVE-2 idi galiba, manyak derecede keyifli oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 star control müydü ismi ya orion gibi olan bir bak istersen. başka da ne bilim çok oyun var aslında zevkli. mega lo mania bile gider yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Prince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "roket adam" said: titus supaplex (delirtir bu) 4d stunts driving (parkur yapabiliyon kendin) bu saydıklarım 10x10 piksellik falan dos oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Nakamura said: Prince. 7. lvl bi yerden düşerek baslıon shifte basmassan çakılıon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Fortuna said: DAVE ve DAVE - 2 vardı manyak oyunlardı bunlar paso bunları oynardım.DAVE-2'nin başında gizli yer olması lazım.O mlikaneye daldığı DAVE-2 idi galiba, manyak derecede keyifli oyundur. dave-2 4 lvlde geliyo o robot. oynun en başındaki kiremitlerden tırmancan gizli can orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dave de zevklidir jetpacki 1 seferde bitirmezsen daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 omg nası unutursunuz wolf 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bi oyun vardı uçaklı 10 lvlli. onu bulana 20k madalyası vercem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 adı fox fr mi neydi cd fox yazıodum fox:/> oluyodu fr enterlayınca giriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 delta mı ne bi uçak oyunu vardı ama tam hatırlamıyorum. bu arada evet dave'de jetpack'i yettirebilen bi insan yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 olur mu be feci yetiyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dos oyunları dedin uykum kaçtı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ayrica, volfied akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 eanın ilk yaptığı bi yarış oynu vardı. 125lik 250lik 500lük 3 ayrı motordan birini seçme şansın bile vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bide ben quake II hastasiydim bilmem sever misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben ona yetişemedim 89luyum :( q3den girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bi ara mutlaka indir oyna o zaman, bak pisman etmez.. Ama ekran ve mouse ayarlarini mutlaka yap olurmu. Kötü bi ekran görüntüsü ve invert mouse ile basliyo oyun cünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Hiçbiriniz Master of Orion oynamamışsınız, bunu çıkarıyorum mesajlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 maniac mansion mı diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Turn Based Strategy işte oyun, Civilization tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Asteroth said: Hiçbiriniz Master of Orion oynamamışsınız, bunu çıkarıyorum mesajlardan. star control önermiştim ama. benzer az çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar