Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonunda vakit bulabildim....

Manticore

Öne çıkan mesajlar

bu arada bu olay sadece lgs de geçerli diil. ben hayatımda hiçbi yazılıya çalışmadım. bi kere bile. ama ortaokulda mesela bi kere bile karnede dördüm olmadı. lisede... ehe biraz sıçtım ama çok kötü diilim yine de. mesela dün matematikten 50 aldım. kötümü? bence diil :)[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 29 April 2003 20:32 tarihinde demiş ki:
evet yerleri yazarken ucmayiniz benim bir arkadasim vardi inek falan butun dersleri 5 adam gidip en manyak yerleri yazdigi icin hicbiyeri kazanamamisti bide okuz gibi bi net sayisi vardi adamin[hline]Ernest "Disappear" Clyburn
Jena "Sherea" Varela

önkayıt mönkayıt muabbetiyle o sorun halledilio ya. adam a lisesini kazanıo mesela gidio b lisesine. başka bi herif a lisesine puanı yetio ama orası tercihi değil gidip a lisesine o herifin yerine kayıt olabilio. o sorun olmaz yane ama yine de dikkat etmek lazım[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlık kalktı anadolu liseleri 4 sene oldu.yani istesende istemesende 4 sene okuyacaksın.birtek galatasarayda 1 seneye düştü hazırlık ama hazırlığını atlarsan yine 4 sene galatasaray.bu arada benim lgs sınavındada uçak geçmişti bi iki tane.ayrıca sınav gozetmenleriyle mumkun olduğunca konusma.bagırıp bozabilerler morelini.

[Bu mesaj EarS tarafından 29 April 2003 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aragorn'un dediklerine katılıyorum bu 1
2.si eğer 2 sene hazırlık okumak istiyorsan mutlaka yanında takviye diğer dersleri de gör, yoksa unutuyorsun daha beter oluyor
3.sü asla bir sınava çalışma, çalışacaksan düzenli tekrar yap soru çöz vs
benden bu kadar...
Sınavda asla panikleme, sorular genelde kolay olur, paniklersen ama dalgınlıktan bi hata yapabilirsin ben mesela sınav kağıdını delmiştim işaretlerken :D eheheh[hline]®©
Sosyal ağlarda paylaş

zaten benimde o kadar çok çalıştığım görülmemiştir yazılılara,yazılılara bir gece önce çalışıyorum,kötüde almıyorum.zaten ben tercihlerimide boşa harcamadı.birinci terciğim istanbul lisesi oldu ikinciside KAL oldu.istanbul lisesini kazanmam biraz zor gibi gözüküyor,bilmiyorum ama tabii kazansam iyi olur.bu arada o bahsettiğiniz çocuk 80 test kitabı bitirmiş ama puanı 1 test kitabı bitirenden az olduğu doğrudur.çünkü o kadar çalışmak insanı bir nevi sıkıntıya sokar.insan çalışmaktan sosyal yaşamını kaybeder.[hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

kal da derslerde az bile olsa kastıran hoca varsa hazırlık oku derim inan bana hayatımın en stresli donemini geçiriyorum(şimdiki hocalarım öyle bi kastırıyorki...) geçen sene yaşadıklarım neymiş dedim. üstüne üstlük benim tek çalışmam dersaneden verdikleri ödevleri yapmaktı hiç bir ek çalışmam olmadı ben ona rağmen baydım tabi dersleri ve ders calısmayı cok seviyorsan ayrı..[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

lol
açılsın buranın %75 kal zaten bildiiim kadarıyla :)
bi ben diilim. ama zamanında annem bana demişti ist den bi lise yaz orda ev tutarım sana yaşarsın kendine demişti. edirneyi ark larımı bırakamam diye istememiştim. ahhh şimdiki kafam olsa havada yazardım KALı ki ozaman çıkardıım puanla giriodum. [hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem

Ben OSKİ'yim!

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 29 April 2003 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kal'da hocalar nasıl sağlam mı?bide galiba sizin çok meşhur bir matematikciniz varmış galiba.arkadaşım sizin lisedede bana bahsediyor sizin liseden.hazırlık okumak istiyorum ama senelerim yanacak diye üzülüyorum.hazırlık ingilizce takviseyi değil mi sadece?ayrıca benim hazırlığı atlamak için sınavı geçeceğim ne malum:).[hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

hazırlıkta derslere giren hocaların eğer iyi bir ingilizcen varsa ingilizceni geliştirmene yardım edebileceklerini sanmıorum hatta pronounciationını geriletebilir :)
ama o sınavı geçmek de ayrı bir dert sayılabilir, yazılı bölümü var sözlü bölümü var yazılı bölümü gereksiz zor; yarısı söz sanatlarından gelio zaten .. yine de karar senin tabi ben mesela hz okusaydım 1 sene, bu sene öss yerine seneye öys ye girebilirdim hehe[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy
Sosyal ağlarda paylaş

dralnu sana kolay gelsin:).şimdi kafama birşey takıldı,hiçbir yeri kazanamazsam ne olacak acaba:)?onu merak ediyorum,büyük ihtimalle en azından bir özel okul kazanırım st.josepth gibi.zaten orayı kazansam yeter bana.yada herhangi bir fransız okulunuda kazanmak isterim.[hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...