screwy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ilk phase de bi trap war ustnde durursan ucuyosun.. 2. phase de valkyrler olmuyo yarı hp de yukarı cıkıyo.. defile 10 kat daha hızlı buyuyo.. 3. phase de harvest soul bir kisiye degil tum raide atılıyo diger phase de vile spirit ler oluyo kesmedigin vile spiritler phase bitiminde "lk phase" ine geliyo.. infest 11k tickliyo bi de 103 milyon hp war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 sux mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 asdasdasdasd fight a girmeden burda boyle atması kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Castiel said: BaaL said: Castiel said: Neticede ben kahin değilim orada bir tahmin yapmışım üç aşağı beş yukarı tutmuş. Gelen geçenin kestiği bir boss olmadı olmayacak. Top 100 dışındakilere gitmez demişim 150 olmuş gören duyanda dünyanın sonu sanacak. bu dursun kenarda da. buff %30 olup catac gelmeden kesen guild sayısı 357 oldugunda uplar tekrar rikkie. edit: buff %25 olduktan sonra 2 günde 22 guild kesmiş. Bir insan paragrafın anlamını hiç mi idrak edemez ? Bir bütün olarak değerlendirmek yerine oradan cımbızla kelime seçer ve şebeklik yapar ? Tuhafsınız hakikaten :) Fakir olup zenginlerden nefret eden tiplerden farkınız kalmamış, sizi alakadar etmeyen konularla ilgili yorum yapıp duruyorsunuz. 100 200 300 sen kestin mi ya da %50 gelse kesebilecek misin yok? Ee o halde seni alakadar etmeyen konuda yorum yapmanın gereği ne ? Sadece laga luga yapıyorsunuz, boş ötesi yaptığınız yorumlar. Yok ileride uplarız falan lol nasıl bir ruh haliniz var çözemedim. Ondan sonra castiel öyle dedi böyle dedi diye ağlıyorsunuz. hahaha. baal varya hep sen yapıyosun hep senin yüzünden. paso sataşıyosun, milleti ezikliyosun. çok ayıp. kesemiyosun kıskanıyosun. İRREZİL :p ahah çok güldüm ya. biri demiş demiş sakla samanı, öteki demiş tombul tombul memeler haha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ulen dragonmax sen de el alemin laflarını alıntılayıp 2 kelime tıraş bişi yazıp içinde kin besledigin adamlara kin kusuyosun ehehehe...(hoşuna gitti mi?) =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ohh çok güzel BİR DAHA SÖYLE :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bende seni .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Abi bu HC combatin klasik diyalogu; -Abi n'oldu? -Infest yatirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Normalde dpsde 1-2 sıradayım ama dun aksam lk25 normalınde ılk 5bıle gıremedım 7-8lerde surundum fakat dıger ıkı combat rogue arp abanmıslar ılk sıralarda ıdı bunu ısı cozemedım normalde dps de benım altımdalarda ama nası olduysa lk combatında farklı bır olaymı var? c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 http://www.thedalaraninn.com/wp-content/uploads/2010/02/ensidia-lichking-kill2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 http://i45.tinypic.com/2rh7cjd.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 oha super :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar