SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ilk mesajı nasıl yazmışsın öyle, direk sarhoşsun evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 eagle_dnz said: bi de sarhos olup sarhos olmadığını iddiaetmesi yetmiyormus gibi yanındakine sarhos muamelesi yapıp 13 kişilik dondurma alanlar ve dondurmayı her tarafına akıtanlar var onlarla hiç uğraşılmıyor yani baya fena :D bak deniz benım dondurmam 3 top senin dondurman 2 toptu tamam mı skdljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 SeaGle said: ilk mesajı nasıl yazmışsın öyle, direk sarhoşsun evet ahahaha işte aklın yolu bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 6 yaşından beri sarhoş olmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bazı adamları içirip konuşturacan. Sene 1850 hafızam beni asla yanıltmaz. Savaştayız. sdfsg. Bir arkadaş içince böyle hikayeler anlatıyormuş. Hiç alkollü yakalayamadım o arkadaşı ama anlatıyorlar. Eniştem sarhoş olunca süper oluyor. Yamuk yürüyor böyle. ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bella said: eagle_dnz said: bi de sarhos olup sarhos olmadığını iddiaetmesi yetmiyormus gibi yanındakine sarhos muamelesi yapıp 13 kişilik dondurma alanlar ve dondurmayı her tarafına akıtanlar var onlarla hiç uğraşılmıyor yani baya fena :D bak deniz benım dondurmam 3 top senin dondurman 2 toptu tamam mı skdljf dondurmacı tanıdık 3 diye dağlar boyunda koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 QES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 22222 mesajım olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 afiyet olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Ben en son sarhoş olduğumda bütün gece. "OLM... ÇOK SARHOŞUM" demiştim askjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 saol bidenem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben de tüm akşam sarroş erkekle uğraşmak çok zor dedim sanırım sdf ama en sarroş doluğım gece şey demitşim "can sen ne kadar iyi bi insansın" demitşim pos konserinde ahahah of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ahahah bi de şey var: "pardon kız arkadaşınız düştü" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sarhoş olunca şarkılar söylemeye başlıyorum. tam bir aşk adamıyım. "abi sevgi ne güzel şey değil mi, aşk ne güzel şey" diye nejat alp'e bağlıyorum. ayrıca çok yaratıcı oluyormuşum. öyle diyorlar ama örnek gelmiyor aklıma hatırlamıyorum. o diil de. bir gün alın kamerayı koyun sofranıza, içerken sizi çeksin. sonra ayıkken izleyin bakalım nolcak. ben denicem çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 dimi yhaa hic cklmiolar =)) ah su srhsrkklr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 "roket adam" said: sarhoş olunca şarkılar söylemeye başlıyorum. tam bir aşk adamıyım. "abi sevgi ne güzel şey değil mi, aşk ne güzel şey" diye nejat alp'e bağlıyorum. ayrıca çok yaratıcı oluyormuşum. öyle diyorlar ama örnek gelmiyor aklıma hatırlamıyorum. o diil de. bir gün alın kamerayı koyun sofranıza, içerken sizi çeksin. sonra ayıkken izleyin bakalım nolcak. ben denicem çok merak ediyorum. uzun matrajlı film gibi oluyo o sıkıyo. 1 kişi içmicek olay anında habertürk muhabiri gibi çekicek sizi. (dehşet görüntüler var elimde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ya sarhoş travestiyle diye sorar insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bi kere travestiler benım yanıdmaki çocuğa laf atmıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 onu bırak beni al demilşlerdi. beni bırakıp travestileri alcaklmş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sarhos işte unutup 2. mesaj olarak yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bence üzülme o kadar bella . gidene kal,kalana git denmez:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sensin sarhoş aşkolsun. bak gidersem dönmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bella said: onu bırak beni al demilşlerdi. beni bırakıp travestileri alcaklmş. sana mı dediler ona mı dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 travesti yanımdaki çocuğa "onu bırak beni al" dedi. yani bellayı bırak benı al dedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar