Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yok kontrat her türlü kalıyor,gittigi takımada kontratıyla gidiyor yani.(benim bildiğim kadarıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hido ya aşırı derecede tepki varmış. bence birazda abarttılar okuduğum kadarıyla bütün suç hidayette gibi. zaten bu sezondan sonra kimse 55 milyonun yakınında bile para vermez. ama ben fazla değişmez. torondan ilerki yıllardada cacık olmaz ve hidayet yaşlanıyor artık. 5 yıl paralı ama zor geçer hido için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Kalan kontrol bedeliyle alabilir başka bir takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yaşlanıyorda en az 2-3 sene oynuyabilirdi orlando da ki gibi. Yanlış takıma gitti para veya şehir için bilemem. Takım sırf ego kaynıyo. Bosh,calderon fln. takımdan cok kendini düşünen adam bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 adamlar hala savunma yapamıyor, yardımlasamıyor, ribaund alamıyor kimin ne yaptıgı belli degil asvunmada bu yuzden kaybediyor ama hala hucum sorunları yuzunden ozelliklede hidayete yukleniyorlar, hedo biraz gaz adamı butun takım tatmin eden savunma yapsa muhtemelen hucum şevki çok daha yuksek olacak ve daha iyi oynayacak, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Beyler Hidayet'in yeteniği tartışılmaz fakat hala inanmak istemiyor, kan bağı yapıyorsunuz ama adam çatır çatır yatıyor kontrata, Portland'ı Bosh'ın gitmesinin sezon başından belli olduğu ve kimyası Euroleauge takımlarından hallice bir takıma tercih ederek sinyali göndermişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 finale celtic çıkacak bence lebron havasını alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Atlanta alır zaten bostonu lebronu göremez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hadi ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 editlemeden önceki mesajın komikti ama bu daha komnik çıkın abi finale banane:D:D vbence elenir dedim adam ''boston büyük takım ayrıca benim takımım.'' yazdı ya hadsadsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Lebron 14/31 isabet 0/9 üçlük isabetiyle oynamış. 31 nedir abi. Onu geçtim 9 boşa 3lük. E tabi yenilecek Cavs karsısında boru yok ki Boston var. İlla sayı kralı olacak ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Buddha said: Kobe sağlam sokmuş lafı, Lebron'dada ne çene var yahu. http://www.konyaliportlandlilar.com/2010/04/kobeyle-lebron-kapst-kazanan-biziz.html ehem :) http://www.konyaliportlandlilar.com/2010/04/lebron-kobe-sadece-sradan-bir-sutor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Hah aynı şeyi söylüyorum boston büyük takım Buddha said: Lebron 14/31 isabet 0/9 üçlük isabetiyle oynamış. 31 nedir abi. Onu geçtim 9 boşa 3lük. E tabi yenilecek Cavs karsısında boru yok ki Boston var. İlla sayı kralı olacak ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 OF of Bogut nasıl sakatlanmış öyle bakamıycam bidaha bu video'ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 O dirsek iflah olmaz bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sabonis said: Buddha said: Kobe sağlam sokmuş lafı, Lebron'dada ne çene var yahu. http://www.konyaliportlandlilar.com/2010/04/kobeyle-lebron-kapst-kazanan-biziz.html ehem :) http://www.konyaliportlandlilar.com/2010/04/lebron-kobe-sadece-sradan-bir-sutor.html Abi güvenimi yıktın =( Tek 1 nisan şakası yedim oda senden helal =) Edit= Bu arada iyi düşünülmüş bir şaka artık Lebron'nun ağzından çıkanlara şaşırmıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bu arada kobe 3 yıllık 135`e imzaladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 oha durant vs. deron williams efsane olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yok 200 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Buddha said: Lebron 14/31 isabet 0/9 üçlük isabetiyle oynamış. 31 nedir abi. Onu geçtim 9 boşa 3lük. E tabi yenilecek Cavs karsısında boru yok ki Boston var. İlla sayı kralı olacak ha. maçı seyredip yorumlayın yaw, gayet alakasız olmus yorum, 20 lerde sayı farkından penetre ede ede lebron o hale getirdi macı, mac alenen Lebron vs Boston oldu, clev.da birseyler yapmaya calısan kimse yoktu vsvs, 0/7 ucluge kadar dogru/yanlıs tercihler vardı, aradaki fark 2 sayı ve bitime 4 sn varken fastbreak i turnike ile bitirip macı uzatmak yerine 3 luk denedi girmedi o 8. ucluk tercihi facia idi, yoksa lebron oyne aygozlu sayı kralı olmaya calısma emareleri yoktu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 90 mıymış ya, ben 135 gördüm gazetede ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 okc-utah süper maç olmuş ama yazık oldu okc'ye, durant'in son şutunda çok açık bir faul var ilahi adalet diyelim bari çünkü bu sezonki utah maçlarından birini uyduruk bir faul düdüğüyle kazanmıştı okc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 The_Delucian said: Buddha said: Lebron 14/31 isabet 0/9 üçlük isabetiyle oynamış. 31 nedir abi. Onu geçtim 9 boşa 3lük. E tabi yenilecek Cavs karsısında boru yok ki Boston var. İlla sayı kralı olacak ha. maçı seyredip yorumlayın yaw, gayet alakasız olmus yorum, 20 lerde sayı farkından penetre ede ede lebron o hale getirdi macı, mac alenen Lebron vs Boston oldu, clev.da birseyler yapmaya calısan kimse yoktu vsvs, 0/7 ucluge kadar dogru/yanlıs tercihler vardı, aradaki fark 2 sayı ve bitime 4 sn varken fastbreak i turnike ile bitirip macı uzatmak yerine 3 luk denedi girmedi o 8. ucluk tercihi facia idi, yoksa lebron oyne aygozlu sayı kralı olmaya calısma emareleri yoktu ... Lebron vs Boston olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 toronto 38-41 chicago 38-41 bu aksam oynuyorlar, Torontoda Hido ve Bosh yok, Bosh sezonu kapatmıs diyorlar ( en az 15 gun oynayamayacakmıs sonrasını allah bilir) ama en iyi ihtimal zaten 8. girip cleveland la karsılacaklar, eheh hic girmeseler mi acaba :) play off macı gibi olur sanırım bu aksamki maç ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Chi aldı son spotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar