gellidus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Evet cogunuz bilmiyordur belki ama Paintball bir suredir hem yurtdisinda hem Turkiye de bayagi bayagi bir spor olarak gecmekte.. Dunyanin en hizli buyuyen extreme sporu olmasi yaninda cok ciddi turnuvalari devam etmekte.. Yogun calismalarimiz sonunda bu sene Antalyada bu turnuvalardan Millennium Series in son ayagina ev sahipligi yapacagiz.. Yaklasik 20 ulkeden 120 civari takimin katilacagi turnuvada cok zevkli maclar olacak.. Turnuva Limak Limra otelinin icindeki futbol sahasinda yapilacak Antalyada oturan veya o tarihlerde Antalyada olan patiler varsa izlemeleri siddetle tavsiye olunur.. Sarsilmaz Cup Paintball hakkinda bilgisi az olan arkadaslar icin 1-2 video koyayim en azindan bir fikriniz olur.. Psp uspl Paintball ile ilgili herhangi bir konuda yardim isterseniz elimden geldigi kadariyla her turlu yardimda bulunabilirim.. Psx paintball team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sarsilmaz'ı görünce trap şampiyonası sanmıştım paintball'muş. izlemesi de oynaması kadar zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Sticky yapıyorum, insanlar görsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar