Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UPS- Gümrük sorusu

mani

Öne çıkan mesajlar

UPS ile kargo geldi 200£ civarı birşey. UPS i aradım vekalet verirseniz halledilir 200-300tl arası bir ücretle evinize teslim edilir dedi.

merak ettiğim şey vekalet vermeden daha ucuza çıkarma ihtimalim var mı kargoyu.

birde atatürk havalimanı kargo bölümüne gidecem herhalde kendim halletmeye çalışırsam. Abidik gubidik belge istiyorlar mı onu merak ediyorum. şuraya giti şu belgen eksik vs demesinler saatlerce koşturup. detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de 300 euro limitine uyup aldım bir şeyler ama gümrüğe takılmış. 20 gün dokunmadım, imha edecekler şimdi. adamların istediği parayla ikincisini rahat alırım zaten. 150 tl kağıt parası (ordino), 85tl depoda bekleme. bi de üstüne gümrük hesaplanacak.
UPS'in 444lü bir numarası var onu arayıp bilgi alabilirsin tam olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

noterden vekalet verip öyle hallettirecem ya UPS in gümrükçülerine. öbür türlü çok git gel yaptırıp süründürecekler gümrükte. memlekette bürokratik işlerin sakalsız yapıldığı günleri görecekmiyim çok merak ediyorum :
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

merak ettiğim şey vekalet vermeden daha ucuza çıkarma ihtimalim var mı kargoyu.

tanidigin varsa halledeb'l'rsin ama degmez. en az 3 gun gidip geleceksin gumruge. bu adamlar isin erbabi bir gemi mali 1 saatte geciriyorlar gumrukten. varsa paran ver gitsin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...