Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Multitouch Mouse Prototypes

Ractamainus

Öne çıkan mesajlar

apple zaten yapti yahu.. bir iki aya yeni imac'le gelecek diyoolaa

bu video'yu da izledim, eger apple da boyle birsey yaptiysa cok basarisiz. bu urunlerin hicbiri ergonomik durmuyor. bu sekilde mouse kullanan adam iki gune rsi'dan intihar eder.

ama gercekten de apple'dan daha ergonomigini bekliyorum. cunku su ana kadar microsoft isin teknik boyutuna odaklanip hep yapabildikleriyle beni sasirtirken, apple ergonomi boyutuna odaklanip (belki de daha azini) ne kadar rahat yapabildigiyle sasirtti. yine aynisini bekliyorum. go apple go..
Sosyal ağlarda paylaş

videoyu izledim. çok ilginç şeyler yapılmış.. benm ilgimi şey çekti. bileği koyuyuo, masaya parmaklar onları algılıyo. o süper. çünkü o aletin baya baya ufaltılıp inceltilip bilek altına koyulup kullanıloması çok mükemmel olurdu. bileklikli mouse ped gibi bi alet ama kendisi mouse.. koy elini. masada parmakları gezidr. aç kapa vsvs takıl.. bir de ondan hemen önceki topçuk gibi olan. oyun test ediyolar. o da deli. sadece mouse ile her türlü gideri var gibi görünüyo. ilginç :)
Sosyal ağlarda paylaş

cüce farklı bariz =)

zira orda bir tane prototip yok. mouse'un önündeki alanda, masa üzerine tıklayarak da iş yapıyor mesela.. ya da saçma sapan 2 butonlu garip alet var.. ya da touchpad gibi olmasına rağmen, avuç içini sağa sola bastırarak strafe yaptırıyor oyunda karaktere misal..

tam olarak bilindik touchpad gibi değil yaklaşım.

ama çoook farklı bir şey de beklememek lazım bence. edinilmiş alışkanlığın üzerine eklentiler yapmak bu daha çok. insanların tüm kullanım alışkanlığını kırmak değil.
Sosyal ağlarda paylaş

ne gerek var abi böyle şeylere
ben mi çok muhafazakarım bu teknoloji konusunda bilmiyorum da
bildiğimiz klasik mousedan daha iyisi olamazmış gibi geliyor bana
klavye de öyle, takır tukur ne güzel la
olmasın öyle ışıklı lazerli değişik şeyler
anaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...