Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 microsoft araştırma laboratuarlarından multitouch fare çalışmaları.. enteresan ve başarılı denemeler gibi geldi bana. http://www.engadget.com/2009/10/05/microsoft-research-shows-off-multitouch-mouse-prototypes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 apple zaten yapti yahu.. bir iki aya yeni imac'le gelecek diyoolaa bu video'yu da izledim, eger apple da boyle birsey yaptiysa cok basarisiz. bu urunlerin hicbiri ergonomik durmuyor. bu sekilde mouse kullanan adam iki gune rsi'dan intihar eder. ama gercekten de apple'dan daha ergonomigini bekliyorum. cunku su ana kadar microsoft isin teknik boyutuna odaklanip hep yapabildikleriyle beni sasirtirken, apple ergonomi boyutuna odaklanip (belki de daha azini) ne kadar rahat yapabildigiyle sasirtti. yine aynisini bekliyorum. go apple go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 videoyu izledim. çok ilginç şeyler yapılmış.. benm ilgimi şey çekti. bileği koyuyuo, masaya parmaklar onları algılıyo. o süper. çünkü o aletin baya baya ufaltılıp inceltilip bilek altına koyulup kullanıloması çok mükemmel olurdu. bileklikli mouse ped gibi bi alet ama kendisi mouse.. koy elini. masada parmakları gezidr. aç kapa vsvs takıl.. bir de ondan hemen önceki topçuk gibi olan. oyun test ediyolar. o da deli. sadece mouse ile her türlü gideri var gibi görünüyo. ilginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hareket eden touchpad'den fakrlı bişi olmamışki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 cüce farklı bariz =) zira orda bir tane prototip yok. mouse'un önündeki alanda, masa üzerine tıklayarak da iş yapıyor mesela.. ya da saçma sapan 2 butonlu garip alet var.. ya da touchpad gibi olmasına rağmen, avuç içini sağa sola bastırarak strafe yaptırıyor oyunda karaktere misal.. tam olarak bilindik touchpad gibi değil yaklaşım. ama çoook farklı bir şey de beklememek lazım bence. edinilmiş alışkanlığın üzerine eklentiler yapmak bu daha çok. insanların tüm kullanım alışkanlığını kırmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 nedense dev bir multi tocuh padi (dev dediğim 12x20cm) bunlara tercih ederim gibi geilyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 böyle şieylerle ugrasacaklarına şu el olayını devreden çıkarsalar daha iyi olmaz mı? böle monitöre bakalım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hatta monitör de sana baksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ya cidden bir ara beyin dalgaları okuyan zımbırtılar vardı. oyun falan oynatıyolardı. yapsınlar bir mouse (bak kafa hala mouseda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ne gerek var abi böyle şeylere ben mi çok muhafazakarım bu teknoloji konusunda bilmiyorum da bildiğimiz klasik mousedan daha iyisi olamazmış gibi geliyor bana klavye de öyle, takır tukur ne güzel la olmasın öyle ışıklı lazerli değişik şeyler anaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 valla ben de multitouch bir touchpad kullanana kadar oyle dusunuyordum. ama mouse'tan iyisi de varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sene 2009 olmuş touchpad kullanan var hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar