Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 "roket adam" said: fonda petrucci abim gitarı ağlatırken, hepinize sesleniyorum: sevgi ne güzel şey değil mi, aşk ne güzel. (nejat alp modu) of bgn çok komik bişi oldu ahah.aklıma geldi bunu okuyunca. bi arkadaşım yanağımı sıktı.sıkma acıyo dedim. sevdiğimden yapıyorum dedi. karşıda oturan arkadaşımda "sevgi acıtır" dedi. AHAHAH olay anlatış tarzımdan inan ki daha komik ama uykum var anlatamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yumruğu çakıp intikam soğuk yenen bir yemektir diyeceksin öyle durumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 intikam soğuk servis edilir. söğüş gibi. izmirli intikamı böle anlatır diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 şiddete meyillisin galiba roketadam ben güldüm baya komikti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kitana said: yalnız vanilla ya yol verilsin küfür etti sonuçta ah canim icinde mi kaldi =P ebeye yavsamak küfürmüs beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 : D : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kitana said: vanilleye kim yavşıyor onu bilmek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 kitana said: vanilleye kim yavşıyor onu bilmek istiyorum ben. baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bella said: BİLİYOR MUSUN KÖTÜ KARAKTERLER VAR? ahahahaha power tüüüürk türkçe tüürkçe pop bu arada artık bi topicte recep ivedik varsa o topiğin kilitlenmesini öneriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben de dün gecenin iğrenç muhabbetleri nerde döndü diye arıyodum. burdaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 bana da karı bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Dün geceki iğrenç muhabbetlerin bi bölümü burda döndü..Bi bölümü nerde döndü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 eyer uslu bi çocuk olursan öğrenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?62,4346103 burda da bişeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 burdan daha iğrençmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ama yok lan burda da nil var yarışır sejslkjslkfjs ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ya bunu versek? http://forum.paticik.com/read.php?62,4346109 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar