Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Arkadaşın gitarının telini evlerine gelen misafirin çocuğu kopartmış olay şöyle gerçekleşiyor : arkadaş salonda misafirlerle muhabbet ederken odasından doiink ve çat sesi duyuyor odaya girdiniğinde elinde gitarla çocuğu ve 2. telin kopuk olduğunu görüyor. Gitar klasik gitar nerde yaptırılır?? tel yerinden çıkmamış üst taraflardan kopmuş.Anladığımız kadarıyla akoru çevire çevire koparmış...Yardımcı olursanız sevinirim[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 abi gitsin yeni tel alsın yaptırma parası cok pahalımı ki? bi hannabach alsın güzel tel ben onu kullanıyorum mesela :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 varmıdır gitarcıda varsa gitarcı takabilir mi?[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 o çocukarı çok kötü döverim,buradan okyunca sinirlendim.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Gitarcıda vardır. o takabilir.(yakamayanlar da var tabii)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Unbreakable, 03 Temmuz 2004 19:27 tarihinde demiş ki: varmıdır gitarcıda varsa gitarcı takabilir mi? e tabiki vardır tel kopunca gitarı çöpe atıcak diyilsin ya :D[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: DoGMeaT, 03 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki: o çocukarı çok kötü döverim,buradan okyunca sinirlendim. adam bi posta pataklamış oda kapısı kapatıp duyulmasın diye akşam arıya adam üzgün böyle noldu lan dedim çocuk teli kopardı dedi ne teli dedim gitar teli dedi :)[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Chiptech, 03 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki: said: Unbreakable, 03 Temmuz 2004 19:27 tarihinde demiş ki: varmıdır gitarcıda varsa gitarcı takabilir mi? e tabiki vardır tel kopunca gitarı çöpe atıcak diyilsin ya :D :D[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Sağolun beyler...[signature][hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 said: Brook, 03 Temmuz 2004 19:29 tarihinde demiş ki: Gitarcıda vardır. o takabilir.(yakamayanlar da var tabii) Zaten yakınca güzel olmuyor..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 valla daha güzeli o ç9cukları aileleri yanınmda azarlamak,sank,i gitar o arkadaşın için çok değerliymiş hgbi davransaydı fln,aileleri utansaydı,bi daha gelmezleri o çocuğun evine(tecrübeyle konuşuyorum) zaten böyle şeyler yüzünden aodama küçük çocukları pek almam,kurcalıyolar herşeyi ps:küçük çocuklar akıllı uslu olursa çocuktur,yaramazluık yaptıkları an pij statüsdüne girerler.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar