unK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 mac için ofis programı aranıyordum, open office dışında bir şey bulamadım. iwork'te paralı diye ilişmedim.. önerebileceğiniz bir mac ofis şeysi var mıdır acep? iwork eğer haxlanabiliyorsa uygundur tabi burdan yasaksa pm yoluyla da haxlatırsanız sevinirim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 microsoft office 2008 for mac. her torrentte vardır. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 microsoft office 2008 for mac ve iwork '09 falan var. öm ile yolladım, bakarsın istediğini yüklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Ha bir de ben uyum problemi çıkabileceğinden dolayı hiç kullanmadım iWork, yani numbers'da hazırlanmış bir dosyayı birilerine yollarsan açamama ihtimali olabilir, ama duruyor öyle. office for mac bence yeterli olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 iwork'te yaptıktan sonra export edersen pdf şeklinde ya da office uzantılarında ppt,pptx,doc,docx,xls,xls her neyse o formatta kaydedebilirsin. uyum sorunu da yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Oy. Bilmiyordum ben bunu, güzel olmuş bu export olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Onun yerine Ankara/İstanbul/İzmir gibi Bilkom ofisi olan bir şehirdeysen adamalara bir arayığ mac sahibiyim bi güzellik yaparmısınız diye konuşsan daha çabuk hallolurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ms office for mac gayet iyi ben onu kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Gaap said: Onun yerine Ankara/İstanbul/İzmir gibi Bilkom ofisi olan bir şehirdeysen adamalara bir arayığ mac sahibiyim bi güzellik yaparmısınız diye konuşsan daha çabuk hallolurdu :) hayatta olmaz laptop'u alırken gayet sokuyorlar zaten gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 turkmacforum dışında önereceğiniz mac forumlarımı var mı tutolar okuyabileceğim..? hatta turkmacforum'u öneriyor musunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Office 2008 Snow Leopard'da sıçışlar verince, yeter be kardeşim diyip openoffice e geçtim, memnunum halimden. Türkçe olarak MacDünyası ve Turkmac var. Yabancı olarak apple discussions, macrumors, macosxhints, hardmac gibi siteler iyi kaynaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar