Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Kendine has müzikleri, yıllar geçtikçe eskimeyen, hatta şarap misali yıllar geçtikçe güzelleşen Yeni Türkü, “Olmasa Mektubun”lu, “Vira Vira”lı, “Fırtına”lı unutulmaz klasikleriyle 9 Ekim Cuma gecesi Jolly Joker Balans sahnesinde izleyenleriyle buluşacak tarih : 09.10.2009 21:00:00 mekan : Balans Jolly Joker Normal: 34,00 TL VIP: 56,00 TL Göksel 9 Ekim gecesi farklı bir konseptle Yeni Türkü grubuna eşlik edecek.Göksel'in olcağını bilmiyodum şimdi öğrendim biletix'e bakarken.mukadderat artık.
reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bizim bi arkadas yeni turku manyaa idi, tum album mp3 fln vardi bilgisyarda, sonra o kivircik adamin gay oldugunu ogrenmisti, ne var ne yok silmisti bilgisyardan yeni turku ile ilgili, hayalleri yikildi adamin artik ne kurduysa kafasinda :) nese konuyu dagitmayalim, yeni turku cidden iyidir hostur, gidenler foto cekip buraya koysunlar, bende arka fondan muzikleri caliyim konserdeymis gibi hissediyim kendimi :)
Bella Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 güzeldi konser. eagle_dnz ile gittik.resim çekti o koyar belki bi ara. çok geç çıkmasalar daha güzel olurdu tabi de konser 00 civarı başladı. bisürü şarkısını indirdim sardım paso dinliyorum dünden beri sdf
Öne çıkan mesajlar