Xoo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 oyuna girmiyordum 1 haftadır brewfesti yeni gördüm, bugunde son günmüş tank trinketini istiyordum :) bitiyo şimde ne yapıcam? birdaha böyle bişey oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 seneye ama, mesela bunun gibi boss ve yeni item veren festler olucak mı? trinket çok iyiydi içimde kaldı +170 sta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 aynısı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Xoo said: seneye ama, mesela bunun gibi boss ve yeni item veren festler olucak mı? trinket çok iyiydi içimde kaldı +170 sta bende de iki tane var ya. delete ettim hatta birini. :( :( o diil, toc'dan 7k armor veren trinklet düşüyormuş hacı yav. belki teselli olur. hani bende bilmiyorumda nedir, ne değildir deyu. ama olur belki yani. kader kısmet değil mi wow dedikleri? salih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 stamwhore trinketleri direk onlar yahu yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 avoidancei halledince güzel oluyolar. Ama ikisini birden takmak saçmalık tabi. Heart of Iron + bunlardan biri güzel oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar