Ninca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Level 22 Horde Mage karakterim var, warsong 93 arathi 26 madalyam var bunlari degerlendirebilecegim Ashenvale de yer varmis ama bulamadim biraz yardimci olurmusunuz bu konuda dungeona gidemiyorum arkadas olmadigi icin hic degilse onur puani ve madalyalarla birseyler almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yerim seni sirin sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bence level kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Valla bende lvl 73 um 80 ıtemların hepsını aldım nerdeyse ama AV da kastıgım ıcın hala lvl 60 ıtemlarla gezıyorm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 LEVEL 60 oncesi yokmu guzel seyler:) incik boncuk:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hepsinin vendor u var alabilirsin her lvl için item liste linkini vereyim http://www.wowhead.com/?item=20558#currency-for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninca Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Cok tesekkur ederim wowhead i kullanmak yetenek gerektiriyor:) ne aradigini bilmemek cok kotu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ya şöyle ara mesela warsong itemi alcan warsong ara orda warsong gulch mark ını belirtcek ona gir bunlarla neler alabilirsin diye listesi var zaten bi de atlas loot yükle orda pvp falan diyince pvp den nereden ne alabilcegin hangı instancelerden falan neler bulabilcegin coğu şeyi bulabilirsin bir nevi wowhead in item datebase i gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yeri de şeydeydi elleeem, barrens'dan ashenvale'a çıkarken tam, ama tam böyle tam haritanın ? olduğu yerde sağda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 TheRiverBelow said: yeri de şeydeydi elleeem, barrens'dan ashenvale'a çıkarken tam, ama tam böyle tam haritanın ? olduğu yerde sağda. sol dicektim. fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.wowhead.com/?npc=14754 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar