erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ev arkadaşımla uydunete geçmeye karar verdik. 2 desktop ağ kablosuyla bağlanıcak ve 1 tane de laptop için kablosuz bağlantı gerekli. netmasterın 560 ve 700 modelleri var fakat hangisini tercih etmeliyiz karar veremedik. ya da başka marka modem de olabilir. help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bende var modem satarım istersen 9 ay filan kullanıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/200/bd85011new.jpg CBW500 modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Bakırköy/avcılar/bahçeşehir vs civarında oturuyorsanız uydunet i pas geçin derim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 4. Levent civarında uydunet nasıldır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Lol Ramo Blazea benim karakterim, dün içine kurt düşürdüm dimi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 cbw 700 sipariş ettik netten olumlu yorumlar vardı hep, bakalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 normal modem alıp ap ile wireless dagıtsaydınız daha ucuza gelirdi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 cxc150 miydi neydi onla ap ile wireless dağıtayım dedim. modemin router özelliği mi ne yokmuş olmadı. Daha dün 10 mbit uydunet bağlantımı. wow oynatamadığı için iptal ettirdim. saat 9 - 12 arası rezalet 25 man yapmak imkansız sürekli dc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 erucalavera said: cbw 700 sipariş ettik netten olumlu yorumlar vardı hep, bakalım artık pişman olmazsın.. şu an kullanıyorum memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 700 iyi, uydunet bağlantısı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 iyi olan bağlantı yokki zaten. yakında millet japonyaya taşıncak sırf download yapabilmek için sdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Yılların kablo neti oldu uydu net =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 harbi he onu dicektim. cahillim ortaya çıkmasın diye demedim :p benm bildiim eskiden baracuda lar vardı eve uydu takıolardı. upload 56k fax modemden download yüksek hızda uyudandı. dedim acaba onun gelişmişi mi? kablo netmi bu şimdi.?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 bildiğin kablonet. ben de uydunet reklamını duyunca oha dedim eve gelip uydu falan mı takacaklar bunlar diye ama nerdeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar