Buyse Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sevdirmiyor kendisini, oyun oynama anlayışı patilerinin arasına elimi kolumu bacağımı alıp ısırmaya çalışmak şeklinde kedinin. tamam çok fazla zarar veremiyor çok da zevkli oynaması da insan arada okşamak istiyor kucağına almak istiyor. :/ sahibi biraz haşin sevmiş kediyi, alışmışlar birbirlerine, sevgisini ısırarak gösteriyor kedi. laptopun üstünden atlayıp elime yapışmışlığı bile var. yok mudur bi çaresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 böyle yumuşak toplar var. verin önüne hıncını ondan alsın. belki biraz sakinleşir. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 dişi kaşınıyordur abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ısırdıgında vur ağzına 2 tane alışır gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bıyıklarını kes düzeliyor :P (sakın yapma ha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yıllardır hiç kedim olmadı evde ama her sene yazlıkta çok kedi beslemişliğim var.yıllarca aynı kediyi beslemekten bahsediyorum. 2 kere bu durum başıma geldi hayatımda. biri ananemin bahçesindeki kediydi. hiç sevdirmezdi sürekli ısırayım, sonra patilerle sarılıp arka ayaklarımla tepeyim sıkılınca da bi anda böle gidiyim aniden yarısına kadar ağaca tırmanıp yavaş yavaş geri ineyim modundaydı bu kediler. büyüyünce geçer dedim geçmedi. her kedinin bi huyu kişiliği oluo bazıları böyle ayarsız oluo işte. bu arada bu 2 kedi de beyaz, sarı renklerdeydi. bir alakası var mıdır bilmiyorum. ama mesela tekirlerde çok oyuncu olur? bilgi dağarcığım budur. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Kısırlaştırınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 vur kafasına iki tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Böyle bi sıkıntı bizim kedide de var sanırım diş kaşınması ile alakalı bir olay zamanla geçicek diye umut ediyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Teyzemlerin kediside aynen böyleydi. Şimdi kaplan oldu hala yumuşak davranırsan sevdirmiyor kendini ama yakalayıp zorla seversen biraz mırın kırın ediyor sonra yelkenleri suya indiriyor lol tsundere kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 neyini beğenmiyosunuz bu kedinin anlamadım ben. mal gibi bütün gün yatsa daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar