Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 abi pati de çalışan arkadaşlar ne kadar rahatlar ? ne iş yapıyorsunuz merak ediyorum hani hem pati, blog vs. siteler de aktif olup hem çalışmak nasıl bişey ben de istiyorum. Web le alakalı işler yapıyorsunuz herhalde ?
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 çay demlenene kadar spam yapmaya devam. yanına bir de menemen yaptım ohş çok güzel oldu.
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 selam günaydın. işyerindeyim ayılamadım. 3.kahveyi fondip yapıyorum. saygılar
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sabahları kahvaltıdan önce 1 tane elma yiyin ayılma probleminiz kalmaz.
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Xtreme_Chill said: abi pati de çalışan arkadaşlar ne kadar rahatlar ? ne iş yapıyorsunuz merak ediyorum hani hem pati, blog vs. siteler de aktif olup hem çalışmak nasıl bişey ben de istiyorum. Web le alakalı işler yapıyorsunuz herhalde ? biz beyaz yakalılar çok becerikliyiz canım... muhahahaa....
chagy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Xtreme_Chill said: sabahları kahvaltıdan önce 1 tane elma yiyin ayılma probleminiz kalmaz. iyi de elmayı yiyebilecek kadar ayılıp yataktan kalkabilsek, kahvaltıda yaparız hehe.
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 selam, günaydın. -uyanamadım -bisürü işim var -hiç çalışmak istemiyorum -allah cezamı vercek.
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 deli calisiroyum arada poker oynuyorum. ama genel anlamda burn-out yemis durumdayim. Bu meslek beyindeki tüm hücreleri zamanla öldürüyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Burnout_(psychology)
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tünaydın otobüsü kaçırdım okula gidemedim , sıkılıyorum lan
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 formula pistine gidiyorum ümraniyeden
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 günaydın,günaydın ve günaydın. istanbul'un dağlarından birinden yazıyorum. burda hava çok güzel. bu havada çalışılır mı acaba?
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hava cok kötü pis karanlik ve islak. ise geldim calismam lazim hic canim istemiyor. isten sonra acil alis verise gidip evi toparlayip kirmizi sarap ve cerez almam lazim. misafir var. neyse günaydin hepinize insallah sizin gününüz aydin ve güzel gecer.
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 500es e bineceğim birazdan, selametle.
Öne çıkan mesajlar