Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 nörüyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 çalışıyos iş - güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 abi pati de çalışan arkadaşlar ne kadar rahatlar ? ne iş yapıyorsunuz merak ediyorum hani hem pati, blog vs. siteler de aktif olup hem çalışmak nasıl bişey ben de istiyorum. Web le alakalı işler yapıyorsunuz herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 çay demlenene kadar spam yapmaya devam. yanına bir de menemen yaptım ohş çok güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 selam günaydın. işyerindeyim ayılamadım. 3.kahveyi fondip yapıyorum. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sabahları kahvaltıdan önce 1 tane elma yiyin ayılma probleminiz kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Xtreme_Chill said: abi pati de çalışan arkadaşlar ne kadar rahatlar ? ne iş yapıyorsunuz merak ediyorum hani hem pati, blog vs. siteler de aktif olup hem çalışmak nasıl bişey ben de istiyorum. Web le alakalı işler yapıyorsunuz herhalde ? biz beyaz yakalılar çok becerikliyiz canım... muhahahaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 günaydın. hastayım balgam kusuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Xtreme_Chill said: sabahları kahvaltıdan önce 1 tane elma yiyin ayılma probleminiz kalmaz. iyi de elmayı yiyebilecek kadar ayılıp yataktan kalkabilsek, kahvaltıda yaparız hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 akşam oldu yağv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 hala calısıyoz ne farkederki peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 selam, günaydın. -uyanamadım -bisürü işim var -hiç çalışmak istemiyorum -allah cezamı vercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 deli calisiroyum arada poker oynuyorum. ama genel anlamda burn-out yemis durumdayim. Bu meslek beyindeki tüm hücreleri zamanla öldürüyor. http://en.wikipedia.org/wiki/Burnout_(psychology) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 tünaydın otobüsü kaçırdım okula gidemedim , sıkılıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 nerde oturuyosun + nereye gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 formula pistine gidiyorum ümraniyeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 günaydın,günaydın ve günaydın. istanbul'un dağlarından birinden yazıyorum. burda hava çok güzel. bu havada çalışılır mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hava cok kötü pis karanlik ve islak. ise geldim calismam lazim hic canim istemiyor. isten sonra acil alis verise gidip evi toparlayip kirmizi sarap ve cerez almam lazim. misafir var. neyse günaydin hepinize insallah sizin gününüz aydin ve güzel gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 500es e bineceğim birazdan, selametle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar