reyou Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/the_year_one_poster.jpg Beyazperde said: Atalarınızla tanışın! İki tembel avcı-toplayıcı olan Zed ve Oh, köylerinden kovulunca onlar da antik dünyada epik bir yolculuğa çıkarlar. İlkel çağlarda geçen bir yol komedisi olan Year One , vizyona girdiği ilk hafta Box Office Us 'te 4. sırada yerini aldı. Filmi az once izledim ve bence gercekten super, jack black zaten tripleriyle bitiren bi tip, eglenceli vakit gecirmek isteyenler kacirmasin derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bu sene çıkan komediler yanında çok sönük kalmış belki jb için izlenir(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 ben yeni izledim, sinemada izlenmez de, evde dvdden falan izlemek icin ideal. Eglendim bayagi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Espriler ince veya zekice gibi değil, ama çok güldüm. Bence bayağı komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 kötü valla bence. sarmadı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar