Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 maksimize edilmiş cücelik oranıyla tekrar dwarf fortress onıyım dedim, biraz ceşit katmak amacıyla buraya journal yazıcam ufak ufak, ceşitlilik katan ise, arada sizlerin önerileriniz, abuk sabuk isteklerinizi falan yerine getirmeye calısıcam. baslmadan önce kalenın genel hatlarına dair önerileriniz varsa alıyım ona göre bi kaleye baslıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 siz hiç ilgilewnmediniz, deresiz susuz bi bolgeye yerleştim zor olsun diye, yanımda ratman kötü falan var, sonra kazdıım biraz bi baktım hem underground river var hemde magma pipe! obsidian üreticem, zıberyokhumaggum'un en büyük obsdian, italatcısı olucam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Hala eski grafikleriyle devam değil mi? Yoksa bir düzelme var mı son sürümlerde? Bu arada bu nasıl şans yahu. Hiç bir zaman yer altı suları ile magmayı aynı haritada göremedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bide pit falan cıkarsa eğlence olur, yoksa bayacak gibi siege beklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 senin dwarflarla ilgili bir olayın var ama çözemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 hacı multisini yapsınlar oynayalım. grafik falan da istemiyorum. hadi multi olmadı cüceleri siege e gönderebilsem yine oynarım ki ben bunu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ee hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 kimse bişi istemedi bende buraya yapmadım, koyarım biraz sonra imajları. su anda tarlarımı su kanallarımı, mangma kanallarımı kurdum. YEterince champion'um var, trapimde var o yuzden ihtiyaım yok bide cok imba geliyo ama savunma amaclı magma dökücü kurucam bi tanede, gerektiğinde bascam düğmeye eriticek ne varsa artık. adam gibi artifact yapamadı ama cocuklar kalemin value's cok düşük hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 abi soyle diyim sana. Eger dwarf fortressi aciklayici sekilde oynarsan, bizi de arada egitecek sekilde falan, o kanallari vs. gostererek, HEMEN custom title verdirtirim sana. yalvaririm adminlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 tamam o zaman öle sey yapıyım, nasılsa bulunması zor 3 fakrlı şey cıktı oyundaki, chasm+undergroundrive+magma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 tamamdir. soyle guzel gevur forumlarindaki gibi bir dwarf fort olayimiz olsa epic olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bi de dio ÇALIŞIYORUM İŞİM VAR WOWA VAKTİM YOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 wow kotu bir oyun. tabiyi ki vakti olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 3'ünü beraber çıkarabilmek için kaça kaç harita açtın? Ben serach'ten saatlerce bulamamıştım 3'ünü bir arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2009 5x5 harıta, acıkcası susuz harita acıyım goblin yanında dıye actım. obsidian görünceyerleştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 cüce dedik fıs çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 butun konsept sizin talepiniz olsun onlara gore bişiler yapıyımyı, sizden istek olmayınca bende kendimce oynadım duruyo öle kale hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 tembel iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Hayırsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar