Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kocam benimle neden sevişmiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forçen said:

çok uzun be abi yazı. vallaha üşendim okumaya

Ben anlatayım. Tanışmışlar. Bol bol sevişmişler. Evlenene kadar adamın iliğini kemğini kurutmuş. Evlendikten sonra sex hayatı bitmiş. Kadın çok azdım yok mu beni seven diyor. Bir kere sevmişler çocuğu koymular kadına. Toplamda 4 kere çocuk koyulmuş. Doğurmamış kadın. Adam düzenli 31 ciymiş. Başka karı yokmuş.
Seçenekler.
-Adam gay olabilir.
-İş çıkışı cüzdanı inşaata kaçmış olabilir.
-Adam karıya artık yetemiyordur.
-Karı doyumuz kocanın yanına ekstra istiyor olabilir.
-Karı alzheimer olabilir.
Mesaj tarihi:
Arma said:

forçen said:

çok uzun be abi yazı. vallaha üşendim okumaya

Ben anlatayım. Tanışmışlar. Bol bol sevişmişler. Evlenene kadar adamın iliğini kemğini kurutmuş. Evlendikten sonra sex hayatı bitmiş. Kadın çok azdım yok mu beni seven diyor. Bir kere sevmişler çocuğu koymular kadına. Toplamda 4 kere çocuk koyulmuş. Doğurmamış kadın. Adam düzenli 31 ciymiş. Başka karı yokmuş.
Seçenekler.
-Adam gay olabilir.
-İş çıkışı cüzdanı inşaata kaçmış olabilir.
-Adam karıya artık yetemiyordur.
-Karı doyumuz kocanın yanına ekstra istiyor olabilir.
-Karı alzheimer olabilir.

aahha özet mükemmel
Mesaj tarihi:
fede said:

kadın kim?
yazar kim?
gündemdeki bi konu mu bu?
ben nasıl kaçırdım?

ayşe arman ile ateşli hayat hikayeleri sad kadının kim oldugunu bir zahmet edip oku başını.
Mesaj tarihi:
ya bu ayşe arman da
sex manyağı kadın ya
bütün yazıları seks ve hayatının ne kadar güzel olduğuyla ilgili. ya seksle ilgili bişey yazıyo ya da kendi hayatının mükemmelliğinden bahsediyo. bigün en sonunda mail atıp söylicem ADAM OLSUN LAN dsf
Mesaj tarihi:
İlginç ya. Boşansalar belki sorun çözülür 8 sene herşey iyiyken evlenince gg olduysa. Evlenince psikolojisi bozulmuştur belki adamın. Garip ama başka açıklama gelmiyo adam akıllı aklıma.
Mesaj tarihi:
Sürtük said:

- Çok. Yıllardır her sabah ayrılırken öpüşürüz. Hiç sekmez. Akşamları buluşunca da öpüşürüz. Çok sarılırız. Sokakta yürürken hep el ele tutuşuruz. Kucağında oturmaya bayılırım.

Orospu.

Yaptığı için değil, anlattığı için.
  • Yeni Oluştur...