Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 başta çok sevişiyolarmış evlenince hiç sevişmemişler => married with children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 forçen said: çok uzun be abi yazı. vallaha üşendim okumaya Ben anlatayım. Tanışmışlar. Bol bol sevişmişler. Evlenene kadar adamın iliğini kemğini kurutmuş. Evlendikten sonra sex hayatı bitmiş. Kadın çok azdım yok mu beni seven diyor. Bir kere sevmişler çocuğu koymular kadına. Toplamda 4 kere çocuk koyulmuş. Doğurmamış kadın. Adam düzenli 31 ciymiş. Başka karı yokmuş. Seçenekler. -Adam gay olabilir. -İş çıkışı cüzdanı inşaata kaçmış olabilir. -Adam karıya artık yetemiyordur. -Karı doyumuz kocanın yanına ekstra istiyor olabilir. -Karı alzheimer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 kadın kim? yazar kim? gündemdeki bi konu mu bu? ben nasıl kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Arma said: forçen said: çok uzun be abi yazı. vallaha üşendim okumaya Ben anlatayım. Tanışmışlar. Bol bol sevişmişler. Evlenene kadar adamın iliğini kemğini kurutmuş. Evlendikten sonra sex hayatı bitmiş. Kadın çok azdım yok mu beni seven diyor. Bir kere sevmişler çocuğu koymular kadına. Toplamda 4 kere çocuk koyulmuş. Doğurmamış kadın. Adam düzenli 31 ciymiş. Başka karı yokmuş. Seçenekler. -Adam gay olabilir. -İş çıkışı cüzdanı inşaata kaçmış olabilir. -Adam karıya artık yetemiyordur. -Karı doyumuz kocanın yanına ekstra istiyor olabilir. -Karı alzheimer olabilir. aahha özet mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Bu sorular kadına sorulan kısmıydı bi de erkeğe sorulan kısmına bakıyoruz: *Evlilik hayatınız nasıl gidiyor? -Eh işte yuvarlanıp gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 sorun kocanda degil sende derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 fede said: kadın kim? yazar kim? gündemdeki bi konu mu bu? ben nasıl kaçırdım? ayşe arman ile ateşli hayat hikayeleri sad kadının kim oldugunu bir zahmet edip oku başını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 ya bu ayşe arman da sex manyağı kadın ya bütün yazıları seks ve hayatının ne kadar güzel olduğuyla ilgili. ya seksle ilgili bişey yazıyo ya da kendi hayatının mükemmelliğinden bahsediyo. bigün en sonunda mail atıp söylicem ADAM OLSUN LAN dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 sorun kocada adam bi anda pat diye kestiyse ve kadında hala istek varsa cvp veriyorum adami sevmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 İlginç ya. Boşansalar belki sorun çözülür 8 sene herşey iyiyken evlenince gg olduysa. Evlenince psikolojisi bozulmuştur belki adamın. Garip ama başka açıklama gelmiyo adam akıllı aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Sürtük said: - Çok. Yıllardır her sabah ayrılırken öpüşürüz. Hiç sekmez. Akşamları buluşunca da öpüşürüz. Çok sarılırız. Sokakta yürürken hep el ele tutuşuruz. Kucağında oturmaya bayılırım. Orospu. Yaptığı için değil, anlattığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ayşe Arman bence Bulvar ve cinsi gazetelerde yazsın onun kitlesi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar