Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Grubun adı Plumb. Bruce Almighty'yi seyrederken çaldı "god shped hole" isimli şarkıları çok sevdim hasta oldum :) kızın sesi çok hoşuma gidio bazı şarkılarını da aldım ama fotosunu merak ediyorum yardım lütfen...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 neyse biraz daha kastım ve buldum www.plumbinfo.com merak edenler için (olursa tabii) Bu arada şarkıyı yamuk yumuk yazmışım "god shaped hole" olacak o... [signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 03 Temmuz 2004 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 yürü be kim tutar seni[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar