chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Evet içiyorum ve bir dizi karar aldım ve eminim çoğu saçma ve sakat kararlar; 1.) Salı günü işi bırakıyorum, yetti. 2.) 1 oğlum, 1 kızım olsun istiyorum. 3.) Kel kalcam, hoş buna ben karar vermedim. 4.) Siyasete atılacağım, hedefim başbakanlık. şimdilik bu kadar, gece uzun, içiyorum, elbet karar verecek çok şey çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 daha çok iç bakalım daha neler çıkıcak belki uzakdoğuyu ele geçirmeyi düşünürsün falan ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 1) evet işi bırak moralini bozuyolar 2) bunun için önce evlenmek gerek 3) yeni tarz dedik bunada 4) oyum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Güncellemelerin etkili olabilmesi için bilgisayarınızı yeniden başlatmalısınız. Şimdi yeniden başlatmak istiyor musunuz ? E/H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 1) unutucam 2) unutucam 3) unutucam 4) unut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 abi bu ne bugun herkes dertli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Lexius said: 1) unutucam 2) unutucam 3) unutucam 4) unut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ha ben saçlarımı kestirdim kısa artık grisworld'un ki gibi eğer saçların dökülüyorsa sana bir şe öneririm tabi çoğu gittiyse gerisi de gitsin bırak derim şu anki hali nasıl yeni yeni dökülmeye başladıysa falan dsaas bayağı bir etkili ilaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 roket aradın mı hatunu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 yok dertli değilim, dertten içmem bak yeni bir karar çıktı. 5.) Dertli olup içeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 iç abi iç afiyet olsun benim için de iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 içerken telefondan uzak durun. ben kapatıyorum alkol almadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 telefon sakat bişi ya yanlışlıkla arayıp sevdiğim insana herşeyi dökülmüştüm içimdeki. aldığım tek cevap pekiydi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ahahah "pekiyi" oda güzel. @ismail pk; yok saçı uzatınca dökülüyor benim çok kötü o yüzden kısa tutuyorum, herkes mutlu. 3-5 yıl sonra gerekirse ektiririm..evet evet.. 6.) 3-5 yıl sonra gerekmesi durumunda saç ektircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 o zaman hava atayım. uzun,gür,parlak ve dökülmeyen saçlarım var ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 1) koyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 1) 2) 3) 4) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 puressence ölüme giden yol , virgin black ölüm le yaşam arasıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bella said: o zaman hava atayım. uzun,gür,parlak ve dökülmeyen saçlarım var ehah off off bundan 6 yıl önce uzundu saçlarım, dökülmezdi. ne çabuk geçmiş zaman. 6 yılda amma çok imaj değiştirmişim yalnız. çok kez imaj değiştirdim, kellikte karar kıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kel erkek sexte güçlü erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 chagy said: çok kez imaj değiştirdim, kellikte karar kıldım. ahahhah :D en kötü karar;kararsızlıktan iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 şişko ve kel erkeklerden hoşlanan çok hoş bi kız arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 şişko değilim ama malesef, sadece göbeğim var, o da bira göbeği değil, yediğim sadece göbeğe gidiyor. Millet enine genişler, ben ileri doğru genişliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 füze gibin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar