Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Benimde bir uzun ilişkim olsa şöle 2-3 sene. (Rüyanda görsen inanma) Ayrılsam böyle, anlatırken 3 senelik ilişkimdi desem, vursam rakının gözüne. Yok ama olmuyor. Rekorum 10 ay. Ben napiyim, acı çekmek benim de hakkım değil mi? üzgünzügünbakanburnunuçekensmileyvarfarzedinburda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 2010da 3er aylik 4 iliskim olsa, 2011de evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Ilki 3 ay surundurdu, sonrakilerde onlar 3 ay civari surundu. Ilk sevgilileri opup basa koymak lazim, onlar sayesinde bagisiklik kazaniyorsun. Bana kizmi yok moduna girdiginde zaten sevgilinin gozunde daha da kiymetleniyorsun. + ben.. aslinda eskisi gibi hissetmiyorum Notwist. - E ayrilalim o zaman, madem eskisi gibi degil, bende sogudum biraz zaten + Sen nasil konusuyorsun oyle asigim ben sadece bazi seyleri cozmek icin oyle soyledim, beni sevmiyormusun bohueee blabla - ??? profit Ama ilk iliskiye donersek + ben.. aslinda eskisi gibi hissetmiyorum Notwist. - Ne?? askim kafan karisik suan lutfen oyle konusma, hem hatirliyorsum ne kadar sendik gecen hafta. + Lutfen usteleme, bende istemezdim boyle olmasini blabla - bohueeee seviyorum nan FAIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 bana da oluyordu aynisi nan 4-5 ay once, yuregim hopladi yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 NoTwisT olayı çözmüş abicim budur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 NoTwist o senin ilk ilişkideki dediğin olayı yaptım kendimi suçlu hissediyorum. Öyle yapmasam gelecekti. Of. Normal midir bunu yapmış olmam yoksa salaklığımdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 1 seneye kadar yolun var heleki 10 günlük olmmuş post bide 10 gün de posttan öncesini say 10 günden benden 1 ay olmuş 11 ay kalmış. böle varsa seksi şeyler etrafında hemen yazıl derim zaten başkasını seviyosun yenilere yazılman kolay olur. sora sana aşık olurlar sen fazla sallamayacağından yeni kişiyi her istediğini yaparsın onla. ne kadar hainim dimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 NoTwisT said: Ilki 3 ay surundurdu, sonrakilerde onlar 3 ay civari surundu. Ilk sevgilileri opup basa koymak lazim, onlar sayesinde bagisiklik kazaniyorsun. Bana kizmi yok moduna girdiginde zaten sevgilinin gozunde daha da kiymetleniyorsun. + ben.. aslinda eskisi gibi hissetmiyorum Notwist. - E ayrilalim o zaman, madem eskisi gibi degil, bende sogudum biraz zaten + Sen nasil konusuyorsun oyle asigim ben sadece bazi seyleri cozmek icin oyle soyledim, beni sevmiyormusun bohueee blabla - ??? profit Ama ilk iliskiye donersek + ben.. aslinda eskisi gibi hissetmiyorum Notwist. - Ne?? askim kafan karisik suan lutfen oyle konusma, hem hatirliyorsum ne kadar sendik gecen hafta. + Lutfen usteleme, bende istemezdim boyle olmasini blabla - bohueeee seviyorum nan FAIL(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 NotWist +1 lik yazmış gerçekten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 ahahaha notwist in yazıyı görünce aha ben dedim lan.olm herkes mi aynı evreden gecio lan.omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Herkes geçiyo mu bu evreden ya? Rahatladım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Doğa kanunları gereği geçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Neden bilmiyorum ama doğa kanunlarını sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar