Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayrılık acısı

Eskizci

Öne çıkan mesajlar

Ilki 3 ay surundurdu, sonrakilerde onlar 3 ay civari surundu.
Ilk sevgilileri opup basa koymak lazim, onlar sayesinde bagisiklik kazaniyorsun. Bana kizmi yok moduna girdiginde zaten sevgilinin gozunde daha da kiymetleniyorsun.

+ ben.. aslinda eskisi gibi hissetmiyorum Notwist.

- E ayrilalim o zaman, madem eskisi gibi degil, bende sogudum biraz zaten

+ Sen nasil konusuyorsun oyle asigim ben sadece bazi seyleri cozmek icin oyle soyledim, beni sevmiyormusun bohueee blabla

- ???

profit

Ama ilk iliskiye donersek

- Ne?? askim kafan karisik suan lutfen oyle konusma, hem hatirliyorsum ne kadar sendik gecen hafta.

+ Lutfen usteleme, bende istemezdim boyle olmasini blabla

- bohueeee seviyorum nan

FAIL
Sosyal ağlarda paylaş

1 seneye kadar yolun var heleki 10 günlük olmmuş post bide 10 gün de posttan öncesini say 10 günden benden 1 ay olmuş 11 ay kalmış. böle varsa seksi şeyler etrafında hemen yazıl derim zaten başkasını seviyosun yenilere yazılman kolay olur. sora sana aşık olurlar sen fazla sallamayacağından yeni kişiyi her istediğini yaparsın onla. ne kadar hainim dimi:D
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

Ilki 3 ay surundurdu, sonrakilerde onlar 3 ay civari surundu.
Ilk sevgilileri opup basa koymak lazim, onlar sayesinde bagisiklik kazaniyorsun. Bana kizmi yok moduna girdiginde zaten sevgilinin gozunde daha da kiymetleniyorsun.

- E ayrilalim o zaman, madem eskisi gibi degil, bende sogudum biraz zaten

+ Sen nasil konusuyorsun oyle asigim ben sadece bazi seyleri cozmek icin oyle soyledim, beni sevmiyormusun bohueee blabla

- ???

profit

Ama ilk iliskiye donersek

- Ne?? askim kafan karisik suan lutfen oyle konusma, hem hatirliyorsum ne kadar sendik gecen hafta.

+ Lutfen usteleme, bende istemezdim boyle olmasini blabla

- bohueeee seviyorum nan

FAIL
(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...