dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ada bak.. social butterfly.. depressif gadfly daha iyi olurmuş be.. 3 sene hemi de.. yapmayın böle çocuklar! sıkın limonu devam edin. amcam dünyanın tanrı tarafından yaratılmadığını söyleyen bilimadamı. o dediydi limon sıkın böle işin içine diye. güveniyoum ben ona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Yalandır o 3 sene. Doğru bile olsa en az şimdiden 7 8 kişi ömlemiştir :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 abi sen neden mutlak değer içinde geziyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hic olmayinca demek ki farketmiyo ne kadardir olmadigi, enteresan, bu konu hakkinda paper yayinliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Çünkü mutlak bir Joker vardır. Ama dün, ama bugün, ama yarın. Hep vardık. Mutlak. Mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 İskambil kağıtlarından çıkan jokerleri de hep yırtıp attım bi de bez bebekte vardı galiba joker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 pozitifsen dert değil de sen negatifsen başına eksi çakar yalnız o.. dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Aslında neye ihtiyacın varsa o olmakla alakalı sanırım birazda. Kişiliksiz, karaktersiz, ne düşünürsen o. Hep gülen, sevindiren ama şerefsiz :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 var ya bi tepsi su böreği ayrılık acısını siler atar bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Ayrıldıktan sonra genelde kol böreği yeriz biz. Anca kendimize geliriz. Tadı da öyle güzeldir ki, sürekli ayrılır ayrılır yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 geçen gün lokantada acılı ayrılık yedim. mükemmmel bişi tavsiye ederim. yanınada bi ayran açıcan of ha ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Geçen Manisada bol tereyağlı bi manisa kebabı yedim afiyet olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şalgam da iyi gider.. o değil de bi tantuni bi şalgam söyleyim ben.. buradan ayrılık acısı çekenlere bol acılı bi tantuni bi de şalgam söylüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Acı dedin mi urfaya gidicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 niye urfa ? orda herkes ayrılıyomu birbirinden ha ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 hay anasini ben de lo mein yicem, adaletin yok dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 o kadar acı yemenin acı sonuçları olur demiş rivayete göre urfalı sefil bilo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 lomein zengin işi makarnası değilmiydi onun gibi bişi bol acı döktür üzerine bide sevgilinden ayrıl of ne gider ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 eregorn2 said: "in relationship with Elizabeth" yazıodu bi ara, benim face... 3 ay sevgilisiz dolaşmanın üzerine wanking serüvenleri anlatma heryerde bence. Dayak yemeyesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 şesu sakin. bu ne sinir sakin abla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 neden dayak yesin ki.. belki de eregorn'un dövdüğünü düşünürler! en azından çavuşu.. :S? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 E 3 senedir sevgilisiz olanlar var onlar ne yapsın diye dedim. Literal olarak dayak yiyeceğinden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 literal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 ritüel olarak dayak atma dansı yapıp davul çalmalarını tavsiye ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Beyler literal dedi bi durun. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar