DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Vede barkodlu kelimiz yeni oyunuyla karşımızda,şöylee 2-3 saat oynadım,çok tatlı çok hoş,gerçi pc kaldıramadığından babamın laptopunda oynamak zorundayım onlada oynarken çok uısınmasın diye 2 saatte bir mola vermek gıcık bişi,yalnız eidos nası bi olay yapmış oyunun cd sini rafta görene kadar çıktığından haberim yoktu,nasıl reklam yaptıysa, ayrıca nedendir bilinmez oyunun ormanda 1000 kaplan eşdeğerinde grafik hataları var,bendenizde 2.bölüme geçtikten sonra duvarlar kayboluyor bidaha hiç gelmiyor.(bi çözüm bulursunuz diiimııığ?) yinede oyun çok oş,daha karanlık bir havası var,dahba karizma,hitman abimizizn artık bir et kancası var boğazına sokup öldrüyo süper oalylar ortamalar,erimde duramıyorum babam laptop getirsinde oynayayım,kısaca alın oynayın oynatın oynattırın güzl ouyn ve azcık oynamış olsamda sanki serinin en güzzzel oyunu gibime geldi(eveeet) (yabancı forumlarada gördüğüm bişi var onu gösterecem,böyle herifler konuşuyo knouşuyo sonra postun sonunsa şöle ediyorlar efendim aşşağa bakınız) sevgiler,Dogmeat[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Açıkcası benim pek hoşuma gitmedi[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 şu 2. bölümdeki grafik hatası oldumu peki sendede?duvarlar kayboluyor,kaybolmayan duvar istiyoruz!bi çözüm lütfen.bu arada hitam yazmışım hitmanı[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 http://support.eidosinteractive.com/GI/CustomerSupport/Patch.jsp?patch=82&game=167&platform=3&problemType=13 işine yarar umarım.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 eh patch'i daha önceden yüklenmiştim o duvarların yok olma problemini çözmüyo ama yinede saol.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ilk oyunun anisina aldim,rezalet cikti,o kadar swat elemanini iki tane dandik tabancayla indirdigimi gorunce icim bi kotu oldu hadi bunlari gectik,2. bolumde silahla gittim guardlarin yanina,bo$ver indiririm diye(oyun benim testime tabi tutulurken tabiki),adam sanki silahin tetigine basmaya korkuyormu$ gibi ate$ etti ve aninda kapattim bir dahada oynamam,alacaklara da tavsiyem olsun,paranizi ba$ka bir$eye verin[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 abi kesin bir fikir elde etmek için çok oynamışsın oyunu be:) 2.bölüme 3 dakkada geçiliyor zaten.2.bölüm tutorial hesabı birşey,dzorluk derecesini arttır sonrada 3.bölüme geç.daha çok zevk almaya başlıyacaksın.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bu oyun hakkindaki ki$isel du$uncem bu acikcasi hitman 1 i oynarken en ba$inda "vay be vs.." diyebiliyordum, bunda oyle bir$ey hic olmadi hatta utanmadan bide o kadar "ultra-super efektli" kan dokmu$ler heryere,gel gor ki ustune cikip ziplasan zerre sicrama,ayaga bula$ip sagda solda iz birakma yok yoksa bu kel adamin planeshift ozelligimi var?onuda gectik o adamlar nasil ate$ ediyor oyle,10 saniyede 1 mermi?[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 hitman 1 gibisi yok 2 de 3 de berbat bence.aldım yukledim 1-2 bolum oynadım ve sildim o kadar kotuydu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ııh hitman 2 güzeldi bunu sevmedim harbiden hitman 2 yi 39 saat hic kalkmadan bitirdim nefes almadan.. bunu oynayasim gelmedi ..[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 http://www.hitmanforum.com/forum/viewtopic.php?t=14549&highlight=walls burada bir çözüm göstermişler belki işine yarar.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ben hala adamların bohça gibi katlanamasına hastayım ne kadar oyun rezalet olsada[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Contrats'ı hiç sevmedim şahsen. İlkini hayran kalarak oynamıştım. 2 de ise bölümler hoşuma gitmişti. Özellikle bi herifi hotelin banyosunda öldürüyoduk orası çok hoştu. 3 kjere oynamışımdır. İlla stealth-action istiyosanız bence thief 3 alın daha iyi. Konusu da süper[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 bahadır çok teşekkürler.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ekran kartı 32 mb olamsa çalışır derim ama 32 mb ile emin değilim.[signature][hline]I don't discriminate, I hate everyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 fizban öle sistemin varsa al thief 3 ü oyna bu arada Alias ı alan var mı var sa nasıl almaya değer mi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 fizban ın ekran kartı ile thief 3 olmaz, bu yüzden almasın :)[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Ewt olmaz olsa da min sistem ötesi efektsiz falan olur[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 03 Temmuz 2004 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2004 olsa bile thief olamazsın o kartla anca ördek fln olursu oyunda binerler tepenğe[signature][hline]..Dirty SancheZz.. Ariakan the YIILLAAANNN..(tss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar