eski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 saygıdeger patinajcılar,5.000-6.000 tl aralıgında bir arac almak icin biraz sitelere bakındım ama ele avuca sıgar hicbisey bulamadım. sizlerin tavsiye edebileceği araclar varsa onları incelemek istiyorum. peugot olabilir fiat uno olabilir,ne bilim boyle kartal yada toros tarzı otomobiller harıncınde bir gencın(artık nerem gençse)utanmadan bınebılecegı bi arac ıcın yardım ve onerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 biraz daha biriktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 golf wardı arkadasın 8 e satıodu bi ulaşiim ona ama araba çok eski ve bir kere motoru yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 5 bin 6 bine alıncak araba sanayiden çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 o zaman allahın yuru ya kulum dediği kişi olmaya dewam edicez ha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Selam, Uno al, dikkatli kullan ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar