ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Sahttered Hallss da oynamaktayım. Karakterime girmek istediğimde loading ekranı dolduktan sonra oyuna girmiyor. Tıkanıp kalıyor orada. ARkadaşlar kendi makinalarından deneyince yada ben başka serverdaki karakterlerimi deneyince giriyor ancak shattered hallsdaki karakterime giremiyorum.Bu tarz bi sorun yaşayan biri var mı? NE yapmak gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bir ara loading ekranında dc olduysan o karakter otomatik logout olana kadar oyuna giremiyordun. Belki buna benzer bir durumdur. Uzun süre devam ederse teknik servise mesaj atmak en mantıklısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Karakterın dalaranda filanmı kaldı? Eğer öleyse arkadasın girsin boş bir araziye götürsün sen öle gir bazen öle problemlerde oluyor bizim guilde öle olanlar olmustu adam gıremıyordu makına iflas edıp arkadası gırıp karakterı baska yere goturuyordu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 arkadaş farklı 3 şehire götürdü tekrar olmadı. repair ettim olmadı. sildim yeniden yüklüyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 tamamen yükeldim bu sefer de WOTLK datası yok diyor. kendi kendiyle çelişiyor blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar