DeaN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Şarkının veya sanatçının adının içinde europa veya europe geçiyordu. Elektronik-Alternatif bir müzikti. Klibinde bir amca oturmuş elinde balta ile odun kesiyordu, kadın spor yapıyordu gym makineleriyle. Ve klipte her zaman ileri geri sarılıyordu haraketler.. Bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 buradan akustik hoş bir versiyonunu dinle, related videolardan orijinalini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Abi o europa değil, elektronik diye yazmıştım :) Europa, europe gibi birşeydi oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 evet iyi okumamışım dediğini. işin kötü tarafı dediğini ben de gördüm ama ben de adını bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Soundgarden - Black Hole Sun olabilir. Ya da ben aşırı felaket salladım. Ama tarifi okuyunca aklıma ilk bu geldi. Şimdi bi daha okudum da. OHA SEZER OHA dedim kendime. olsun bu da dursun burda. güzel şarkıdır, güzel kliptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Enigma olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar