Maaya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Huun said: hep anne mesleği gibi geliyor; ama çiçek yetiştir. ben yetiştiriyorum, seneye nisan'da da bonsai'ye başlayacağım. yemin ediyorum bundan büyük keyif yok hayatta. toprağını değiştir, buda, sula. gerçi ben bonsai işine iyice kanalize ettim kendimi, her bitki yetiştiren öyle olmayabilir. bitkinin karakterini ezmeden, hem senin istediğin gibi büyüyecek hem de farklı bişe çıkacak senin istediğinden. koskoca akvaryum vardı mesela hediye gelen, ondan bile keyif aldıydım; ama baktım esasen bena göre değil verdim gitti balıkları. balık bakmak bile olabilir. hayattan keyif almak böyle ufak şeylerden keyif almak zaten. yoksa ye, iç, yat başka bişe yok. koskoca samuraylara bakıyorsun, savaşçı dehşet saçan adam diyorsun... onların bile en büyük keyfi çay ikram etmekmiş ufacık çadırlarda. öyle işte. sabah kalkıyorum çiçeklerime, ağaçlarıma bakıyorum; akşam 2-3 arkadaş çağırıyorum yemek yapıyorum. hayat esasen güzel. ne güzel anlatmışsın öyle benim niye yok diyesim geldi bir an takdir ettim ve evet hayat esasen güzel (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Böjeek said: çevrendeki mutsuz insanlardan kurtulçözüm budur,yapana kadar anlamıyorsun bu sorunu ama hakikatten çevremdeki insanlar herşeye o kadar olumsuz yaklaşıyormuş ki mutlu olsam dahi heryerde sorun arar olmuşum.Bunları yenileriyle değiştir,eski yaptıklarını tekrar yap,gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choericoe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "ismail PK" said: Git bir gün hastane'ye kan bağışı yap. Sonra oradaki insanların durumlarını , hayatlarını , yaşadıklarını gör akşam gel buraya tekrar düşünmüş olarak bir post atarsın. Gzl bir şey yapmış olursun hem. Ben trombosit verdim sakın kafanı karıştırmasınlar sadece kan de :D çuvaldızın 2 katı iğneyi soktuktan sonra o damarım iyileşmesi ayı buluyormuş ben 1 günde 4 kere yedikten sonra öğrendim. Damarlarımın patlaması yanıma kar kaldı akşama balon oldular. Unutma kan , hasta , insanlar , kıyas Bu da bana hep saçma gelir; Afrikadakilere bak haline şükret, Hastalara bak haline şükret, Yahu öbür tarafta çok iyi para kazananlar,hasta olmayanlar var,neden onlara bakıp gıpta etmiyim? Taraf olmak için yazmadım ama bana biri ne zaman afrika,yada hastaları düşün dese,bill gatesi,100 yaşına kadar yaşayan insanları neden düşünmeyeyim diye düşünürüm,ismail pk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bill gates'e de gıbta et, ama önce haline şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Tabiki de spor.... Ben üniversiteye geldiğim ilk sene kaya tırmanışına başladım. 2 sene boyunca tabiri caizse hayvan gibi tırmandım bulduğum her duvara:D Sonra noldu. Bi kiz geldi bütün düzenimi bozdu. Gerçi bozduğu iyi oldu. Onun sayesinde hayatta bitmez dediğim okul bu sene bitiyor ve bana hayatımın en güzel 3 yılını yaşattı. Tabi bi de sporu bırakmanın vermiş olduğu bir leblebi göbeği bağışladı bana. Bak bu yaz öyle durup dururken ayrılmak istedi. Şimdi ben napıyorum okuldaki son senemde gene kendimi spora verdim. Kafa dağıtmak, zinde kalmak ve sosyal bi çevre yapmak için daha güzeli yok, inan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bugün otobüste giderken bir grup dilsiz bindi otobüse. otobüste oturacak yer yoktu, ayakta kalan 4 kişi de onlardandı. otobüsün ortasında konuşmaya başladılar hareketlerle. ama böyle hararetli bir tartışma olamaz. böyle bir şey yok yani. hareketlerinden belli. ortam sessiz ama resmen bağırışıyorlar gibiydi. o an neşem yerine geldi tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ya sağlıklı olduğuma illaki şükrediyorum her zaman. Ama madem sağlıklıyım faydalı bişeyler yaparak geçirmeliyim. Zaten çalışıyorum paramda var ama bi uğraş arıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kendine bir dünya yarat, tüm matematik kuralları, coğrafyası senin olsun. Boş vakitlerinde bu dünyayı sistematiği üzerine çalış. kendine bir proje bul. Evde işine yarayabilecek bir alet tasarla, daha doğrusu tasarlamak için araştırma yap. Araştırma tasarlama süresinden çok daha uzun olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ASIL hayata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 LasT_SuRviVoR said: ...kendine bir proje bul... En büyük proje kendin olabilirsin. Bu negatif enerjiyi pozitife çevirirsen inanılmaz bir potansiyel fışkıracaktr. Kendini kendini geliştirmeye adarsan bu nirvanaya bile ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Murtaza said: Askere git askere! Tuvalete zıçmak bile çok anlamlı gelecek. Emin olabilirsin. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 daleksin sen. exterminate! exterminatee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Devilmanta said: Hiçbir şeyden zevk almıyorum... Geççek mi ya söylesenize? Bana bi uğraş gösterse ya birileri işten eve gelince böle onla uğraşsam, böle üretkenliğimi arttıracak? Çok geliştirirsem ilerde profesyönel olarak yapabileceğim mesela? Yaptığım şeyler boşa zaman harcıyomuşum gibi hissettiriyor... Wow vs bilimum pc oyunlarından falan uzak durmak istiyorum... sen boş olursan hayatta boş olur sende boş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 DoruK said: daleksin sen. exterminate! exterminatee! sdfsfdfs.Senden iyi dalek olurdu dr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar