kucuktim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Arkadasşlar kullanan birisi varsa lütfen izah edebilir mi enemek istiyorum. Benim server fransada oldugu icin ise yarayabilir. Lütfen birisi yardımcı olabilir mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Nasıl bir şey ki bu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bu konuda bilgisi olan yok mu yav? bizim server da fransa'da, YF yerine burayi kullanmak daha iyi bir secenek gibi geliyor bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zelgath Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Selamlar. SSH Tunneling kullanilarak yapiliyor. Bu isi daha kolaylastiran bir yazilim var. Hajnal'in eski oyuncularindan Huseyin'in calistirdigi bir yazilim. http://www.pimpmylatency.com/ Aldiginiz VPS'i SSH tunnel yaparak WoW'u daha az latency ile oynamanizi sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar