deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ya bilemiyorum, bu gün okuldan eve gelip açtım bilgisayarı işte, her erkek gibi uzun oturma pozisyonunu alıp FM oynamaya başladım falan. her şey çok güzel gidiyordu, ta ki o hain ana kadar... fiti fiti FM oynarken, birden bire mavi ekranla karşılaştım, bu mavi ekranlar ruh gibi görünüp kayboldugu için, gözümle yakalayabildigim tek kısmı "fiziksel bellek" ve "00000000xbilmemkaç" olabildi, tekrar açtım, defrag etmeye çalışırken de pıt diye çöküverdi yine aynı şekilde, birden bire bana ihanet edenin ramlerim oldugunu düşünmek istemiyorum, gıcır gıcır 3GB kinkstın ramim var, yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ram ya da ramlerin takılı oldugu slotta problem vardr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 baktım onlara, ramleri çıkarıp sadece birini denemek gibi ugraşlarla eglendim bir yarım saat, düzelmedi, slotlardan ya da ramlerden oldugunu zannetmiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 sıcaklık olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ram, sıcaklık falan hepsi yanlışmış, kallavi bir worm yemişim arkadaşlar, gazanız mübarek ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ek olarak belirtiyim bilgi olsun aynısı bana olurdu, bi de dotada her oyun fatal yerdim direk. ramlerin yerini değiştirdim düzeldi. şaka gibi oldu biraz ama öyle oldu valla. (2 tane ram var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar