Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Efendim özendirmek gibi olmasın hafta sonu Asos'a tabiri caiz ise köt keyfi yapmaya gidiyoruz ailecenek. Tatile gitmemiş ve gidemeyecek olanlara hitaben :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Garbage :-p Öyle kuru kuruya gitmek yok bilgi isteriz. Sanırım Çanakkale'ye bağlı dimi? Deniz güneş harici neleri var? İsmi tarihi kent olduğuna göre fazla kalıntı şehir var mı pls more data... :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 2 sene önce gitmiştik. İnanılmaz keyifliydi. Şimdi halihazırda Tekirdağda bir düğüne gidicez oraya gitmişken tatili uzatıp birkaç gün kaçalım dedik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 denizi kumlu değil taşlıdır, favorimdir[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Rakı, balık ve bebek ağlamasının muhteşem rahatlatıcılığını yaşıcaz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Beni de alsan?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace.....
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 onu alma beni aaaal :P[signature][hline]mutsuzum, mutlusun, mutlular.... Saeros, 14 Haziran 2004 16:57 tarihinde demiş ki: aşık olmak hormonların bok yemesinden başka birşey değil bence.
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 t.dağ da çorluya yolun düşerse beklerim
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Sana Hayırlı yolculuklar I$allah bende Kafamı dınlemeye qıdecem bı yerlere..[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Öne çıkan mesajlar