Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 deniz yok birkere onu geçtim çok soğuk beton hep hiç sevmiyorum. boğuyo insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 soğuk dediğim iklimsel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 harbi çok çirkin bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Neyseaa tartışmayalım şimdi denizi olan şehirlere laf edicem uzucak gece gece =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Hey! Try Famous® today! @Park Avenue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 çirkin ne abi ya offf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 o ne lan o değil de ankara iyidir. denizi olan şehirleri de abartmayın gören de her gün denize giriyo vapura biniliyo sanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Anıtkabirimiz var o yeter bize hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 fede said: SARRIIEEE o değil de ben gene gittim sakaryaya. bi bok yok lan sakaryada Lan abim taksimde mekan soruyor =) ankaradan geliyorlar. 3 arkadaşı varmış. bana mekan bul diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Pi ye gitsinler abi. herkes oraya gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Lan etek sarı diyen adam Piden ne anlar. mr.bliss falan takılsınlar böyle yan flüt, gitar amfide, haydi şimdi bütün eller havaya misali . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 fede said: o ne lan o değil de ankara iyidir. denizi olan şehirleri de abartmayın gören de her gün denize giriyo vapura biniliyo sanacak ben hergün 2 kere biniyorum düzenli. ciddiym vapur aşığıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 GÖLÜMÜZ VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 başka yerde çinçinli var mı? başka yerde sincanlı var mı? bu kadar çok cristiano ronaldo bulabilir misiniz? haaa???? bana önce bunun cevabını verin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çirkin şehir yoktur aslında az votka vardı ehaehaehahea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 beş harf, açık ve net. DENİZ. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "social butterfly" said: çirkin şehir yoktur aslında az votka vardı ehaehaehahea (td) sory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "social butterfly" said: çirkin şehir yoktur aslında az votka vardı ehaehaehahea ne kullanıyosun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya 4 tarafın deniz olsa 1 tane arkadaşın olmasa hiç bi anlamı kalmaz bence ne mi kullanıorum magic mushroom,lsd, ketamin vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 şömineye ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bella said: deniz yok birkere onu geçtim çok soğuk beton hep hiç sevmiyorum. boğuyo insanı. şu lafı anlamıyorum ya, biri çıkarmış soğuk beton diye:D artık tutucam kolundan bunu diyenlerin götürcem eymire gölbaşına sonrada odtü ormanına atıcam çıkabilirse kurtulur. İstanbul'un altta kalır yanı yok, hatta aşmış şehri mahfetmişsiniz iğrenç iğrenç binalar dikmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 off abi ankara ne yaa. yeminle yaşayamam orada büyük konuşmayayım. pis ankaralılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ankara'da hayat var hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ankara candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Ankara ne yaa ahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar