Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 deniz yok birkere onu geçtim çok soğuk beton hep hiç sevmiyorum. boğuyo insanı.
chagy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Neyseaa tartışmayalım şimdi denizi olan şehirlere laf edicem uzucak gece gece =)
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 o ne lan o değil de ankara iyidir. denizi olan şehirleri de abartmayın gören de her gün denize giriyo vapura biniliyo sanacak
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 fede said: SARRIIEEE o değil de ben gene gittim sakaryaya. bi bok yok lan sakaryada Lan abim taksimde mekan soruyor =) ankaradan geliyorlar. 3 arkadaşı varmış. bana mekan bul diyor.
balon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Lan etek sarı diyen adam Piden ne anlar. mr.bliss falan takılsınlar böyle yan flüt, gitar amfide, haydi şimdi bütün eller havaya misali .
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 fede said: o ne lan o değil de ankara iyidir. denizi olan şehirleri de abartmayın gören de her gün denize giriyo vapura biniliyo sanacak ben hergün 2 kere biniyorum düzenli. ciddiym vapur aşığıyım sdf
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 başka yerde çinçinli var mı? başka yerde sincanlı var mı? bu kadar çok cristiano ronaldo bulabilir misiniz? haaa???? bana önce bunun cevabını verin!!!
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çirkin şehir yoktur aslında az votka vardı ehaehaehahea
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 beş harf, açık ve net. DENİZ. teşekkürler.
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "social butterfly" said: çirkin şehir yoktur aslında az votka vardı ehaehaehahea (td) sory
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 "social butterfly" said: çirkin şehir yoktur aslında az votka vardı ehaehaehahea ne kullanıyosun acaba?
social butterfly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ya 4 tarafın deniz olsa 1 tane arkadaşın olmasa hiç bi anlamı kalmaz bence ne mi kullanıorum magic mushroom,lsd, ketamin vs
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bella said: deniz yok birkere onu geçtim çok soğuk beton hep hiç sevmiyorum. boğuyo insanı. şu lafı anlamıyorum ya, biri çıkarmış soğuk beton diye:D artık tutucam kolundan bunu diyenlerin götürcem eymire gölbaşına sonrada odtü ormanına atıcam çıkabilirse kurtulur. İstanbul'un altta kalır yanı yok, hatta aşmış şehri mahfetmişsiniz iğrenç iğrenç binalar dikmekten.
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 off abi ankara ne yaa. yeminle yaşayamam orada büyük konuşmayayım. pis ankaralılar.
Öne çıkan mesajlar