kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 milletin pipisinin kukusunun götünün başının derdine biz düşüyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bağa ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Naysss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 niye 3 t le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 said: Letterman, üç hafta önce bir paket aldığını söyleyerek " Bu paketi gönderen kişi beni tehdit ediyordu. Bu tehdit mesajını gönderen kişiye 2 milyon dolar vermezsem yaşadığım bu ilişkiyi herkese anlatacağını söylüyordu. Onlara sahte bir çek verdim ve sonra da polise şikayette bulundum" dedi. adam hakli. karilar asiftelik yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozanbey Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 hürriyet tarzı bi kaynak aradım her mesajda. işte bunlarla ilişkiye girdi tarzı... fotolarını görmek için tıklayacaktım oysaki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 girerse girer abi, bize girmemişki. Biz de sınıf arkadaşlarımızla ilişkiye giriyoruz. Okulu mu bırakalım bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 O yaşta bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar