Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Merhaba, Öncelikle İnternet e mi açayım , Donanım Yazılım'a mı karar veremedim.Buraya açtım , yanlış ise affola , modlar taşıya . Toplu SMS satın almak istiyorum , yurt dışına atabileyim istiyorum ( Slav ülke kökenli olursa iyi olur , oraya ucuz atan daha doğrusu ) Bu tarz çalışan firmalar var mı bildiğiniz ? Kendi programlarıyla ya da XML , HTTP Parse yöntemiyle v.s de SMS isteği alırsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Her operatörün tarifesi var bununla ilgili, 10.000 sms alıyorsun vs, 50.000 alırsan daha ucuza geliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 iste spryng.nl kullaniyoruz apisi igrenc (yok gibi daha cok) username password dahil hersey get request ile gidiyo. dert etmem bunlari dersen butun operatorlere butun ulkelere mesaj yollarsin, numara yerine isim de gorunsun diyebilirsin, baska numaradan gelmis gibi de gosterebilirsin, hersey mumkun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 sms gateway diye arat googleda. baya bi sonuç çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Gazanfer said: iste spryng.nl kullaniyoruz apisi igrenc (yok gibi daha cok) username password dahil hersey get request ile gidiyo. dert etmem bunlari dersen butun operatorlere butun ulkelere mesaj yollarsin, numara yerine isim de gorunsun diyebilirsin, baska numaradan gelmis gibi de gosterebilirsin, hersey mumkun yani. Bu iyi güzelde site Dutch :=) ENG yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 HQSMS diye birşey buldum fiyatlar fena durmuyor.. Bi 25 dolar yatırdım bakalım .. daha geçmediler hesabımıza ama , dolandırıcı deillerdir umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Kithnos said: Gazanfer said: iste spryng.nl kullaniyoruz apisi igrenc (yok gibi daha cok) username password dahil hersey get request ile gidiyo. dert etmem bunlari dersen butun operatorlere butun ulkelere mesaj yollarsin, numara yerine isim de gorunsun diyebilirsin, baska numaradan gelmis gibi de gosterebilirsin, hersey mumkun yani. Bu iyi güzelde site Dutch :=) ENG yok galiba http://spryng.co.uk/ bu da ayni adamlarin, bunu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Kithnos said: Slav ülke kökenli olursa iyi olur RUS mu istiyon abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Erkin isvecten sonra oralarami el attin, rahat dur az be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 (tu) slavlar iyidir helal,başarılarının devamını dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Korax said: Erkin isvecten sonra oralarami el attin, rahat dur az be :P Evet Onur'cum , fırsat buldukça Belarus taki arkadaşlarımı ziyaret ediyorum :) Malum arayı soğutmamak için mesajlaşmak şart. Bu arada satın aldım HQSMS ten , 40 TL ye 650 SMS oldu belarusa :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 oha iyiymis lan saka maka, facebook'u icat edememislermi belarusta daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 belarus öyyyleee böyyllee bir yer değil.... erkek yok memlekette. yok yani. hiç yok... erkek çocuk olunca korumaya alıyolar artık.. kız doğunca gömcekler yakında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Abartmayın o kadar da değil . Face'den çalışsan nolucak olm , onlar sana gelemez vize lazım , sen onlara gidemezsin vize lazım :) Yani "Ha" diyince olmaz en azından.. Alıştın tabi İsveçte , bütün her yere bi biletle gidebilme olayına :) Ulan İsveçe de bi daha gelmek istiyorum aslında 1 hafta - 10 günlüğüne de , gözümde büyüyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Hahah harbi lan, hic dusunmedim isin o kismini :p O degilde nedicem, ben eve falan ciktim, rahatim baya suanda. Istedigin zaman atla gel yani, kalacak yeri sorun etme buyutme gözunde, bi estonya yapariz busefer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ankaraya gidiyo lan sanki işe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 heahe ya gemiyle turlar var zirt birt cikip gidiliyo finlandiya estonya letonya falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar