Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SMS Programi [Yurt disi]

Kithnos

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,
Öncelikle İnternet e mi açayım , Donanım Yazılım'a mı karar veremedim.Buraya açtım , yanlış ise affola , modlar taşıya .

Toplu SMS satın almak istiyorum , yurt dışına atabileyim istiyorum ( Slav ülke kökenli olursa iyi olur , oraya ucuz atan daha doğrusu ) Bu tarz çalışan firmalar var mı bildiğiniz ? Kendi programlarıyla ya da XML , HTTP Parse yöntemiyle v.s de SMS isteği alırsa iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

iste spryng.nl kullaniyoruz

apisi igrenc (yok gibi daha cok)
username password dahil hersey get request ile gidiyo.

dert etmem bunlari dersen butun operatorlere butun ulkelere mesaj yollarsin, numara yerine isim de gorunsun diyebilirsin, baska numaradan gelmis gibi de gosterebilirsin, hersey mumkun yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Gazanfer said:

dert etmem bunlari dersen butun operatorlere butun ulkelere mesaj yollarsin, numara yerine isim de gorunsun diyebilirsin, baska numaradan gelmis gibi de gosterebilirsin, hersey mumkun yani.

Bu iyi güzelde site Dutch :=) ENG yok galiba
Sosyal ağlarda paylaş

Kithnos said:

Gazanfer said:

Bu iyi güzelde site Dutch :=) ENG yok galiba

http://spryng.co.uk/

bu da ayni adamlarin, bunu kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Erkin isvecten sonra oralarami el attin, rahat dur az be :P

Evet Onur'cum , fırsat buldukça Belarus taki arkadaşlarımı ziyaret ediyorum :) Malum arayı soğutmamak için mesajlaşmak şart.

Bu arada satın aldım HQSMS ten , 40 TL ye 650 SMS oldu belarusa :=)
Sosyal ağlarda paylaş

Abartmayın o kadar da değil .

Face'den çalışsan nolucak olm , onlar sana gelemez vize lazım , sen onlara gidemezsin vize lazım :) Yani "Ha" diyince olmaz en azından.. Alıştın tabi İsveçte , bütün her yere bi biletle gidebilme olayına :)

Ulan İsveçe de bi daha gelmek istiyorum aslında 1 hafta - 10 günlüğüne de , gözümde büyüyor !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...