sir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yalnız bu adamda pek yaptım oldu olmaz ya, film için kaç insan research yapmış, mitoloji, gynocide, misogny falan, o hayvanlar tesadüfi değil yani. ama anlamak için o kadar kasmaya gerek yok diyosanız ayrı fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ne güzel araştırma yapmışlar ama bunu paylaşma konusunda güdük kalmışlar. evrenin sırrını bulup kimseye söylememeye benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 e herşeyi anlatıcaksa filmin mistisizmi nolcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Cuce said: bu tür filmlerde hep bir "yaptım oldu" tavrı olur. sonra hayranlar kendi kendilerinei bir sürü detay üretip anlam yükler. takmamak laızm kafaya herseyi "anlamayınca" bir sürü detay üretip anlam yüklemek değil abi oturup da sanatçı burda insanların toplum üzerine olan etkisini gözümüze çarpmış gibi tartışmalar yapmadık. daha önceki filmleri ile bu filmde bazı ilginç benzer şeyler var onları tartıştık. zaten filmi anlamaktan ziyade yönetmenin psikolojik analizini yaptık (yanımızda zeynep vardı hehe). mal mal oturup izlemelik bişey isteseydim iron man ya da prince of persia da gidebilirdim onlar aksiyon filmi. burda adam her filminde bazı şeyleri sürekli tekrarlıyor. O filmi izleyip de gidip sonra three beggars neymiş diye bakmayan adam (bilmiyorsa eğer) gitsin iron man izlesin ne fark eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ilk yarım saatten sonra atlaya atlaya 15dk bitirdim bu filmi. pişman değilim. ip uçlarını takip edip sonuca ulaşmayı düstur edinmiş olsam, dedektif olurdum para kazanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 filmin ilk yarısı sıkıcıydı buarada bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ab konusune filmin konusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 toplumun bireyler üzerine baskısı hede hödö gdsfhds yok lan bi kadın var deliriyo sonra da çok çirkin şeyler yapıyo ya da bir başka bakış açısı "kadınlar kötüdür" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 birtakım temel aktiviteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 çük falan kesiyo dimi kesin öle bişiler vardir baska türkü erkegi kötü hissettiremiyosun filmi izletirken. asdsxa hoş ben the road da zenciye cok üzülmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar