di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Azmodai said: tebrik ettim, umarim maasin gazilyon dolar olur. Insallah. Pati bulusmalarinin bonkor para babasi olurum o zaman, hic cekinmem =P Sana hic dokunmuyor gerci ucu ulke farki olunca. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bide şu açıdan bakabilirsin, post kasınca kimse sana işsizmisin demicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 di said: Dynun said: Kendi şirketinizi devam ettirin bari artıkın Abi ... Soktayim cidden. Istifa dilekcesine imza atarken telefon caldi. Mesgule aldim, tanimadigim bir numara. Cikinca aradim bu sefer o mesgule aldi. Kimsin lan diye soylenirken baktim aradi. Actim telefonu, benimle ayni isi yapan bir arkadasim ariyor "abi naber ? is guc ne alemde ? bossan bize eleman lazim" diyerekten. Aksam gorusmeye gidicem, bakalim nolcak =) vay anasini, bal damliyo heriften. bazi insanlarin sanslarini anlamiyorum gercekten lan, disari yansittiklari aura, biraktiklari etki neyin cok güclü heralde. tebrikler timus^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 di said: Azmodai said: tebrik ettim, umarim maasin gazilyon dolar olur. Insallah. Pati bulusmalarinin bonkor para babasi olurum o zaman, hic cekinmem =P Sana hic dokunmuyor gerci ucu ulke farki olunca. =) biz maas icin ruhumuzu kabeye sattik arabistana geldik. Calisma iznim anca cikti basliyorum haftaya, bakalim neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 İş mevzusu geçmişken bu ilanı şuraya bırakayım. http://kariyer.net/JobSearch/jobdetail.kariyer?ilankodu=484614 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 vaniLLe said: di said: Dynun said: Kendi şirketinizi devam ettirin bari artıkın Abi ... Soktayim cidden. Istifa dilekcesine imza atarken telefon caldi. Mesgule aldim, tanimadigim bir numara. Cikinca aradim bu sefer o mesgule aldi. Kimsin lan diye soylenirken baktim aradi. Actim telefonu, benimle ayni isi yapan bir arkadasim ariyor "abi naber ? is guc ne alemde ? bossan bize eleman lazim" diyerekten. Aksam gorusmeye gidicem, bakalim nolcak =) vay anasini, bal damliyo heriften. bazi insanlarin sanslarini anlamiyorum gercekten lan, disari yansittiklari aura, biraktiklari etki neyin cok güclü heralde. tebrikler timus^^ Lan bilmiyosun sanki ne kadar bedevi oldugumu =) Ayda yilda bi tuttu iste. Nazar degirme, masallah de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tütütütü masallaah. arayan adam kutup ayisina dönüsmesin insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Slint said: İş mevzusu geçmişken bu ilanı şuraya bırakayım. http://kariyer.net/JobSearch/jobdetail.kariyer?ilankodu=484614 ahahaha adamlar isviçre çakısı isteseymiş. nazar değmesin lan asgcxh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 nazar değicek bak demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Hocam bu adam uzay gemiside kullansin mi? endavour falan? hani otocusunuz ya ulan boyle ilan mi olur, akliniza gelen hersey bilen adam:) Slint said: İş mevzusu geçmişken bu ilanı şuraya bırakayım. http://kariyer.net/JobSearch/jobdetail.kariyer?ilankodu=484614 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bu aradada sakin olmayi ogrenmen lazim di. esinin yaninda terbiyesizlik yapan patron olmasin zaten, ona birsey demiyorum ama bu kadar hizli is degistirmek iyiye isaret degildir, dunya kucuk adin cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 adam hem onları yapıcak, hem # Kayseri'de ikamet eden ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi o ilandan daha az requirement isteyen joblar var blizzard da ea da falan :) California bide kayseri değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 herifler kablolama bile yapmasını istiyorlar. fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 hahah biran İNCİoğlu okudum da dedim zuaha adamlar sağlam trollemiş ama inciroğluymuş, gerçek yani =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 hey allam adam isten cikar cikmaz yenisini buluyo, bi de hala drama yapiyo gelmis, birag argadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bizde ağlioyoruz burda yazılımcılar olarak çıkınca ne iş yapcaz böhü böhü diye. di kendi şirketini açta beni yanına la bari :) bugün labta ethernet kablosu da yaptık, gerektiğinde kablolama da yapabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 matama said: Hocam bu adam uzay gemiside kullansin mi? endavour falan? hani otocusunuz ya ulan boyle ilan mi olur, akliniza gelen hersey bilen adam:) Slint said: İş mevzusu geçmişken bu ilanı şuraya bırakayım. http://kariyer.net/JobSearch/jobdetail.kariyer?ilankodu=484614 Benim ilanla bi alakam yok yanlış olmasın, forumun birinde görmüştüm :> Ayrıca adamların web sitesi de baya fantastikmiş. http://www.inciroglu.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 adamlara mail atıyorum birazdan. "untitled document" title'na sahip web sitenizle başarılar dilerim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 said: # Gerektiğinde network kablolama yapabilecek teknik yeterliliğe sahip AHAHAHAH ETERNETLERİ BAĞLA KOÇUM HUUOOP der bu amcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 nameless said: adamlara mail atıyorum birazdan. "untitled document" title'na sahip web sitenizle başarılar dilerim diye nameless isimli birinden gelmesi hoş olur. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar