Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Artik issizim =/

di

Öne çıkan mesajlar

Evet teknopark'tayim ama turkcell'de degilim =)

Yeni isim web development uzerine. Back-end developer olarak calisacagim genel olarak. Yani projelerin arayuzleri olusturan kodlarini degil de, cekirdek kismini olusturan, asil isi ve performansi saglayan kisimlari kodlayacagim ekiple birlikte.

edit : teknokent degil teknopark
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

oh hayalimdeki iste calısıyosun :)
benimki de gercek olacak kısa bi sure sonra insallah.

Abi hevesini kirmak gibi olmasin ama isi kendi kafana gore yapamadiktan sonra hic de hayalindeki is olmuyor =)

Yine de isini bilen kisilerle calisirsan cok hizli sekilde kendini gelistirebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Genellikle birlikte calistigim insanlarin referansi ile gidiyorum. O yuzden rahatim biraz. Bir de ben freelance calisan biriydim genelde. Bu ayrildigim tam zamanli ikinci isim ve yaptigim ise kiyasla calistigim sureler cok kisa sureler degil. Bu son isimde 3 proje suresi kadar kaldim mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

Kendi şirketinizi devam ettirin bari artıkın

Abi ... Soktayim cidden.

Istifa dilekcesine imza atarken telefon caldi. Mesgule aldim, tanimadigim bir numara. Cikinca aradim bu sefer o mesgule aldi. Kimsin lan diye soylenirken baktim aradi.

Actim telefonu, benimle ayni isi yapan bir arkadasim ariyor "abi naber ? is guc ne alemde ? bossan bize eleman lazim" diyerekten.

Aksam gorusmeye gidicem, bakalim nolcak =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...