Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 gebze teknokente fln gittin muhtemelen turkcell tech'e girdiysen beni de alsana:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 yeni isin nedir. ne yapiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hayırlı olsun. e güzel olmuş ama yeni iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 oh hayalimdeki iste calısıyosun :) benimki de gercek olacak kısa bi sure sonra insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 di said: Selam ahali, 1 Hafta issizim. Sonrasinda yeni isime basliyorum. Lakin evimden 40 km uzakta. Servisi kacirinca bildiginiz tutuyorum. Cok para verseler de araba alsam diyorum -nasil olacaksa artik=). [ GÜnde 80-90 km yol için arabadan önce petrol kuyusu almalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 pahalı oluyor genelde petrol kuyuları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Evet teknopark'tayim ama turkcell'de degilim =) Yeni isim web development uzerine. Back-end developer olarak calisacagim genel olarak. Yani projelerin arayuzleri olusturan kodlarini degil de, cekirdek kismini olusturan, asil isi ve performansi saglayan kisimlari kodlayacagim ekiple birlikte. edit : teknokent degil teknopark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 mezun olayım yanına aldır beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 toggie said: oh hayalimdeki iste calısıyosun :) benimki de gercek olacak kısa bi sure sonra insallah. Abi hevesini kirmak gibi olmasin ama isi kendi kafana gore yapamadiktan sonra hic de hayalindeki is olmuyor =) Yine de isini bilen kisilerle calisirsan cok hizli sekilde kendini gelistirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Dynun said: mezun olayım yanına aldır beni. Gel babe. Yillardir diyorum sana ogren su isi adam akilli, etimden sutumden faydalan diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bir "artik issizim" programinda daha karsinizdayiz. Bu ikinci programin ilerleyen saatlerinde detaylari bildiriciim efenim. ( tip : bu seferkinin bir kismi benim sucum =P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bu çocuk bi türlü dikiş tutturamadı yahu çok üzülüyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Zora gelince tuttururum elbet de su anki piyasa yapisi itibariyle beni cok zorlayacak bir durum yok. Sansli oldugum pek az konudan biri bu durum. O yuzden zaten kirlasmis sacimi sakalimi bembeyaz etmeden ayrilmayi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Allah seni bildiği gibi yapsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bu sürekli işten ayrılma durumunun, bir sonraki iş bulma maceranda seni etkilememesi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Genellikle birlikte calistigim insanlarin referansi ile gidiyorum. O yuzden rahatim biraz. Bir de ben freelance calisan biriydim genelde. Bu ayrildigim tam zamanli ikinci isim ve yaptigim ise kiyasla calistigim sureler cok kisa sureler degil. Bu son isimde 3 proje suresi kadar kaldim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Kendi şirketinizi devam ettirin bari artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Yeni işe başladıktan sonra ağzını burnunu kırıver abi :D böylece çok daha mutlu olursun bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Dynun said: Kendi şirketinizi devam ettirin bari artıkın Abi ... Soktayim cidden. Istifa dilekcesine imza atarken telefon caldi. Mesgule aldim, tanimadigim bir numara. Cikinca aradim bu sefer o mesgule aldi. Kimsin lan diye soylenirken baktim aradi. Actim telefonu, benimle ayni isi yapan bir arkadasim ariyor "abi naber ? is guc ne alemde ? bossan bize eleman lazim" diyerekten. Aksam gorusmeye gidicem, bakalim nolcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tim olmuş şirket zaten most wanted adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Gurur oksayan cinsten cidden. Mutlu oldum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Seni gördüm ümitlendim resmen iş bulma konusunda. ssdsdsaf Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tebrik ettim, umarim maasin gazilyon dolar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 sana petrol mü veriyolar azmo mayış olarak bidonla felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar